Biologie krajiny : biotopy České republiky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Sádlo, Jiří, 1958- (Author), Storch, David, 1970- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Vesmír, 2000.
Edition:Vyd. 2.
Subjects:
LEADER 03712cam a22008417a 4500
001 MUB01000344335
003 CZ BrMU
005 20050808080851.0
008 000523s2000 xr ||||| |||||||||||cze|d
020 |a 80-85977-31-1 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 574  |x Obecná ekologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 574.2  |2 MRF 
080 |a 574  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a 502.5  |2 MRF 
100 1 |a Sádlo, Jiří,  |d 1958-  |7 xx0008592  |4 aut 
245 1 0 |a Biologie krajiny :  |b biotopy České republiky /  |c Jiří Sádlo, David Storch. 
250 |a Vyd. 2. 
260 |a Praha :  |b Vesmír,  |c 2000. 
300 |a 94 s. 
650 0 7 |a biotopy  |7 ph118927  |2 czenas 
650 0 7 |a biotopes  |2 eczenas 
650 0 7 |a ekologie  |7 ph114418  |2 czenas 
650 0 7 |a ecology  |2 eczenas 
650 0 7 |a krajina  |7 ph115006  |2 czenas 
650 0 7 |a landscape  |2 eczenas 
650 0 9 |a biotopes  |2 eczenas 
650 0 9 |a ecology  |2 eczenas 
650 0 9 |a landscape  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
700 1 |a Storch, David,  |d 1970-  |7 jn20001103353  |4 aut 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1327 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2150 
CAT |a BRIGADNIK  |b 02  |c 20050808  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051020  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051020  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2246 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2229 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070507  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0711 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0434 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2351 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0025 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1659 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0637 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0011 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0245 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20130510  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131211  |l MUB01  |h 1434 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131211  |l MUB01  |h 1511 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1745 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2231 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1047 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1453 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1711 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0903 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 210.865  |5 3145309375  |4 DPČ: 166-2000  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 210.865a  |5 3145309592  |4 DPČ: 184-2000  |7 ztraceno ?  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ZOOLO  |b Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |3 A32/117 - 8  |5 3284012476  |4 DISP.: ZOOL, DPČ: 83-16  |8 20160530  |f 78  |f Mimo UK  |r 20160530  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ZOOLO  |b Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |3 D-13  |5 3284013884  |4 DPČ: 71-17, DISP.: ZOOL  |8 20170509  |f 78  |f Mimo UK  |r 20170509  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 555.5-SÁDL  |5 3145309814  |8 20041229  |f 70  |f Prezenční  |q 20180731  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 555.5-SÁDL  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFST 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |d D-13  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 0  |h N  |i 0  |j ZOOLO