Bibliographia botanica Čechoslovaca. 1975-1976. 2. část /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Neuhäuslová, Zdenka, 1934-2021 (Author), Guthová-Jarkovská, Dagmar (Author)
Format: Book
Language:Czech
German
Published: Průhonice : Botanický ústav ČSAV, 1980.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03110cam a22006617a 4500
001 MUB01000343882
003 CZ BrMU
005 20210210090315.0
008 031003s1980 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD004 
041 0 |a cze  |a ger 
072 7 |a 58  |x Botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 58  |2 MRF 
100 1 |a Neuhäuslová, Zdenka,  |d 1934-2021  |7 jk01090030  |4 aut 
245 1 0 |a Bibliographia botanica Čechoslovaca.  |n 1975-1976.  |n 2. část /  |c Zdenka Neuhäuslová-Novotná, Dagmar Guthová-Jarkovská. 
260 |a Průhonice :  |b Botanický ústav ČSAV,  |c 1980. 
300 |a s. 273-521, obr. příl. 
650 0 7 |a botanika  |7 ph114191  |z Československo  |2 czenas 
650 0 9 |a botany  |z Czechoslovakia  |2 eczenas 
655 7 |a bibliografie  |7 fd131898  |2 czenas 
655 9 |a bibliography  |2 eczenas 
700 1 |a Guthová-Jarkovská, Dagmar  |7 jx20051208026  |4 aut 
CAT |a CONV-PRIF  |b 02  |c 20041229  |l MUB01  |h 1327 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2150 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20060210  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0711 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080409  |l MUB01  |h 0605 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090804  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0024 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1659 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0011 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121206  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130103  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130103  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130207  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0244 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20210210  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20210427  |l MUB01  |h 0025 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0855 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1846 
CAT |c 20210720  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1042 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-07-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 Duplikáty - herbář  |5 3145042832  |4 DPČ: 178-1981  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 Postgraduanti  |5 3145042831  |4 bez DPČ  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 Pracovna diplomantů  |5 3145042830  |4 bez DPČ  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 bibliografie  |5 3145042829  |4 DPČ: 258-2001  |8 20041229  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d Duplikáty - herbář  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO