Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Analýza potravin /
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Analýza potravin /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Davídek, Jiří, 1932-2015
(Autor)
,
Velíšek, Jan, 1946-
(Autor)
Korporativní autor:
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Vysoká škola chemicko-technologická,
1992.
Vydání:
Vyd. 2.
Témata:
analýza potravin
bílkoviny
lipidy
minerální látky
sacharidy
vitaminy
voda
carbohydrates
food analysis
lipids
mineral substances
proteins
vitamins
water
vysokoškolská skripta
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
122 s. : il.
ISBN:
80-7080-163-8
Podobné jednotky
Vitamíny a minerály /
Autor: Ursellová, Amanda
Vydáno: (2004)
Chromatografija : primenenije v biochimii /
Autor: Samsonov, Georgij Vasil'jevič
Vydáno: (1955)
Chemie pro střední školy.
Autor: Banýr, Jiří, 1935-2006
Vydáno: (2019)
Chemie potravin 2 /
Autor: Velíšek, Jan, 1946-
Vydáno: (1999)
Základní přehled o hlavních živinách /
Autor: Kabrnová, Karolína
Vydáno: (2003)
×
Načítá se...