Bereníké /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Korber, Tessa, 1966- (Author)
Other Authors: Hlavička, Jan, 1951-2018 (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Vyšehrad, 2004.
Edition:Vyd. 1.
Series:Čtení ke krbu
Related Items:Translation of: Berenike
LEADER 02443cam a22006737a 4500
001 MUB01000334945
003 CZ BrMU
005 20130520152118.0
008 041213s2004 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-18 
015 |a cnb001490181 
020 |a 80-7021-745-6 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
041 1 |a cze 
072 7 |a 821.112.2  |x Německá literatura, německy psaná  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Korber, Tessa,  |d 1966-  |7 xx0004547  |4 aut 
245 1 0 |a Bereníké /  |c Tessa Korberová ; [z německého originálu ... přeložil Jan Hlavička]. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Vyšehrad,  |c 2004. 
300 |a 337 s. 
490 1 |a Čtení ke krbu 
700 1 |a Hlavička, Jan,  |d 1951-2018  |7 jn20000400961  |4 trl 
765 0 |t Berenike 
830 0 |a Čtení ke krbu 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20041213  |l MUB01  |h 1140 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20050112  |l MUB01  |h 1502 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1252 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2149 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080213  |l MUB01  |h 0601 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0610 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20081006  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0021 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1656 
CAT |c 20100118  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100526  |l MUB01  |h 1723 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0227 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1635 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1331 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1858 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0228 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130320  |l MUB01  |h 1511 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20130520  |l MUB01  |h 1521 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20180313  |l MUB01  |h 2353 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2251 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-18 
M54 |a 830 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 830-KORB1-3  |5 2570410352  |4 *  |8 20041213  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 830-KORB1-3  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j VYBER