Páteř bez bolestí : autoterapie páteře rozcvičením, akupresurou, automasáží, automobilizačními cviky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kombercová, Jana, 1952- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Olympia, 2003.
Edition:4. vyd.
Subjects:
LEADER 03243cam a22006857a 4500
001 MUB01000333087
003 CZ BrMU
005 20130207120009.0
008 041112s2003 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-18 
015 |a cnb001192535 
020 |a 80-7033-749-4 
040 |a BOD032  |b cze  |d BOD032 
080 |a 615.8  |2 MRF 
100 1 |a Kombercová, Jana,  |d 1952-  |7 nlk20020105968  |4 aut 
245 1 0 |a Páteř bez bolestí :  |b autoterapie páteře rozcvičením, akupresurou, automasáží, automobilizačními cviky /  |c Jana Kombercová. 
250 |a 4. vyd. 
260 |a Praha :  |b Olympia,  |c 2003. 
300 |a 62 s. :  |b il. 
650 0 7 |a rehabilitační cvičení  |7 ph125090  |2 czenas 
650 0 7 |a páteř  |7 ph115969  |2 czenas 
650 0 7 |a bolesti zad  |7 ph118960  |2 czenas 
650 0 9 |a exercise therapy  |2 eczenas 
650 0 9 |a spine  |2 eczenas 
650 0 9 |a backache  |2 eczenas 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041112  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20041112  |l MUB01  |h 1400 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0824 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1252 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2149 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2246 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2229 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20051115  |l MUB01  |h 1452 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0601 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0020 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1655 
CAT |c 20100118  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0009 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20130207  |l MUB01  |h 1200 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0223 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1743 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1044 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0853 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2250 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 617.1-KOMB  |9 VV-333087-05  |5 4303006672  |7 dotisk 4.vyd., 2005  |8 20051115  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20051115 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-32798  |9 VV-333087-02  |5 4303005164  |8 20041112  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 617.1-KOMB  |5 4303005165  |8 20041112  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 617.1-KOMB  |9 KUBIK-333087-04  |5 4303006347  |7 Dotisk 4. vyd., 2005  |8 20051006  |f 74  |f Měsíční  |r 20051006 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 617.1-KOMB  |9 VV-333087-03  |5 4303005163  |8 20041112  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 617.1-KOMB  |9 VV-333087-06  |5 4303006673  |7 dotisk 4. vyd., 2005  |8 20051115  |f 74  |f Měsíční  |r 20051115 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 617.1-KOMB  |e available  |t K dispozici  |f 6  |g 0  |h N  |i 72  |j VV