Pullach s.r.o : spolková zpravodajská služba v akci /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ulfkotte, Udo, 1960-2017 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Themis, 2004.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02430cam a22006617a 4500
001 MUB01000333086
003 CZ BrMU
005 20141027120714.0
008 041112s2004 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-18 
015 |a cnb001183930 
020 |a 80-7312-011-9 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD031 
080 |a 355.40  |2 MRF  |% FSS 
100 1 |a Ulfkotte, Udo,  |d 1960-2017  |7 xx0004617  |4 aut 
245 1 0 |a Pullach s.r.o :  |b spolková zpravodajská služba v akci /  |c Udo Ulfkotte 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Themis,  |c 2004. 
300 |a 276 s. 
650 0 7 |a zpravodajské služby  |7 ph127677  |2 czenas 
650 0 9 |a intelligence service  |2 eczenas 
651 7 |a Německo  |7 ge135889  |2 czenas 
651 9 |a Germany  |2 eczenas 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20041112  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0824 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1252 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2149 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2246 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2229 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0618 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0020 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1655 
CAT |c 20100118  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0009 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0223 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20141027  |l MUB01  |h 1207 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20141027  |l MUB01  |h 1209 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1044 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1453 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1711 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20170116  |l MUB01  |h 2358 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2250 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0854 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1845 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1040 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-10846  |9 F3-577  |5 4240732058  |8 20041112  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170726  |r 00000001  |s Grant 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-10846  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j SKFSS