Atlas visual de los descubrimientos /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Grant, Neil, 1938- (Author)
Other Authors: Morter, Peter (Illustrator)
Format: Book
Language:Spanish
Published: Madrid : Bruño, [1992]
Edition:3.a edición
Subjects:
LEADER 02923cam a22007937i 4500
001 MUB01000332706
003 CZ BrMU
005 20210624131246.0
008 041105t19921992sp ||||| |||||||||||spa d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-18 
020 |a 84-216-1814-8 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 91  |x Geografie jako věda. Výzkum. Cestování  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 910.3/.4  |2 MRF 
080 |a (084.11)  |2 MRF 
080 |a (084.42)  |2 MRF 
100 1 |a Grant, Neil,  |d 1938-  |7 jn20000602302  |4 aut 
245 1 0 |a Atlas visual de los descubrimientos /  |c texto: Neil Grant ; ilustración: Peter Morter 
250 |a 3.a edición 
264 1 |a Madrid :  |b Bruño,  |c [1992] 
264 4 |c ©1992 
300 |a 63 stran :  |b ilustrace (převážně barevné), mapy, portréty, faksimile 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a objevné cesty  |7 ph123592  |2 czenas 
650 0 9 |a exploring voyages  |2 eczenas 
655 7 |a obrazové publikace  |7 fd132947  |2 czenas 
655 7 |a atlasy  |7 fd131835  |2 czenas 
655 9 |a pictorial works  |2 eczenas 
655 9 |a atlases  |2 eczenas 
700 1 |a Morter, Peter  |7 xx0125139  |4 ill 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20041105  |l MUB01  |h 1515 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20041108  |l MUB01  |h 1434 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1252 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2149 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080213  |l MUB01  |h 0601 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 1009 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20081006  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1438 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1533 
CAT |c 20081013  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0020 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1654 
CAT |c 20100118  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110119  |l MUB01  |h 1535 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110119  |l MUB01  |h 1539 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1633 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1329 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1857 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0222 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2219 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20160408  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20180112  |l MUB01  |h 1322 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20210614  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20210624  |l MUB01  |h 1312 
M54 |a 910.4 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 4-741  |5 2570408911  |8 20041105  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s grant2400 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 4-741  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD