Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Základní aspekty potravinového...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Základní aspekty potravinového práva v ČR
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Nováková, Jana
(Autor práce)
Typ dokumentu:
VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
2004.
Témata:
potravinářství
potraviny
food industry and trade
food
rigorózní práce
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
128 l.
Podobné jednotky
Tabulky složení potravin pro mezinárodní potřebu /
Autor: Chatfied, Charlotte, 1893-
Vydáno: (1951)
Potravinářství
Vydáno: (1991)
Problematika rozvoje potravinářského obchodu : (sborník přednášek z 28. pracovní porady zástupců národních výborů), Košice, 22. a 23.9.1981.
Vydáno: (1982)
Potravinářský výzkum ve světě : (informační zpráva) /
Vydáno: (1975)
Die Untersuchung der Nahrungs- und Genußmittel sowie einiger Gebrauchsgegenstände : Leitfaden für den Unterricht und Hilfsbuch für die Ausübung der Nahrungsmittel-Kontrolle im Laboratorium /
Autor: Mansfeld, M.
Vydáno: (1905)
×
Načítá se...