Matematika. 1 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Klůfa, Jindřich, 1949- (Author), Coufal, Jan (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Ekopress, 2003
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 04773cam a22009617a 4500
001 MUB01000330092
003 CZ BrMU
005 20170317132246.0
008 001201s2003 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-18 
020 |a 80-86119-76-9 
040 |a BOD022  |b cze  |d BOD022 
080 |a 51  |% ESF 
100 1 |a Klůfa, Jindřich,  |d 1949-  |7 jn20010309028  |4 aut 
245 1 0 |a Matematika.  |n 1 /  |c Jindřich Klůfa, Jan Coufal 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Ekopress,  |c 2003 
300 |a 222 s. 
500 |a Poznámky. 
504 |a Bibliografie: s. 221-222. 
650 0 7 |a matematika  |7 ph117231  |2 czenas 
650 0 7 |a lineární algebra  |7 ph122353  |2 czenas 
650 0 7 |a matematická analýza  |7 ph115238  |2 czenas 
650 0 7 |a matematická logika  |7 ph122671  |2 czenas 
650 0 7 |a množiny  |7 ph122926  |2 czenas 
650 0 7 |a rovnice  |7 ph125241  |2 czenas 
650 0 7 |a matice (matematika)  |7 ph122686  |2 czenas 
650 0 9 |a mathematics  |2 eczenas 
650 0 9 |a linear algebra  |2 eczenas 
650 0 9 |a mathematical analysis  |2 eczenas 
650 0 9 |a mathematical logic  |2 eczenas 
650 0 9 |a sets (mathematics)  |2 eczenas 
650 0 9 |a equations  |2 eczenas 
650 0 9 |a matrices  |2 eczenas 
700 1 |a Coufal, Jan  |7 jo19990045972  |4 aut 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20040916  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20040916  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041018  |l MUB01  |h 1356 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a CONV-040  |b 02  |c 20041129  |l MUB01  |h 2200 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050106  |l MUB01  |h 1000 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1251 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2148 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2245 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2228 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20060713  |l MUB01  |h 1148 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0631 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a CONV-DUPL  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 2131 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0017 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1652 
CAT |c 20100118  |l MUB01  |h 0918 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20101118  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20110419  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0008 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0214 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1742 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2212 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20170317  |l MUB01  |h 1322 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 MAT-187  |9 S-5276  |5 4200436434  |8 20040916  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 MAT-187  |5 4200436431  |8 20040916  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 MAT-187  |5 4200436432  |8 20040916  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 MAT-187  |5 4200436433  |8 20040916  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 MAT-187  |5 4200436435  |8 20040916  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 MAT-187  |5 4200462287  |8 20101118  |f 70  |f Prezenční  |r 20101118 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 MAT-187  |5 4200479322  |4 DAR 2018-1  |8 20180424  |f 74  |f Měsíční  |r 20180424 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |2 KKVHB  |b KKVysočiny Havlíčkův Brod  |3 51  |9 317000251848  |5 3297000956  |8 20121113  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s prevKKVHB 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |3 51  |5 3297000454  |8 20121030  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s prevESFMU 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |3 51  |5 3297000457  |8 20121030  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s prevESFMU 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |3 51  |5 3297000458  |8 20121030  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s prevESFMU 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |3 51  |5 3297000459  |8 20121030  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s prevESFMU 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c volný výběr  |d MAT-187  |e available  |t K dispozici  |f 7  |g 0  |h N  |i 119  |j VOLNY 
AVA |a TEL50  |b TEL  |c KKVysočiny Havlíčkův Brod  |d 51  |e available  |t K dispozici  |f 5  |g 0  |h N  |i 4  |j KKVHB