Soudní rozhledy : měsíčník české a evropské komentované judikatury.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Serial
Language:Czech
Published: Praha : Beck, 1995-
Subjects:
law
Related Items:Supplement to: Právní rozhledy
LEADER 09682cas a22011417a 4500
001 MUB01000329500
003 CZ BrMU
005 20210323201157.0
008 960923c19959999xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a DOPLNENO DO SKCR  |b 2019-02-27  |c BOD010 
015 |a cnb000360843 
022 |a 1211-4405 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD114 
245 0 0 |a Soudní rozhledy :  |b měsíčník české a evropské komentované judikatury. 
260 |a Praha :  |b Beck,  |c 1995- 
310 |a 6 čísel ročně 
500 |a Od roku 1998 změna podnázvu: měsíčník české, zahraniční a evropské judikatury. 
500 |a Od roku 1998 změna periodicity: 12x ročně. 
500 |a Podnázev se mění: rozhodnutí soudů České republiky. 
500 |a Časopis je dostupný v Beck-online 
650 0 7 |a občanské právo procesní  |7 ph123635  |2 czenas 
650 0 7 |a právo  |7 ph115914  |z Evropa  |2 czenas 
650 0 7 |a soudní rozhodnutí a stanoviska  |7 ph125859  |2 czenas 
650 0 7 |a trestní právo procesní  |7 ph126732  |2 czenas 
650 0 9 |a judgments  |2 eczenas 
650 0 9 |a law of civil procedure  |2 eczenas 
650 0 9 |a law  |2 eczenas 
650 0 9 |a procedural criminal law  |2 eczenas 
740 0 |a Právní rozhledy  |* (Seriál) 
772 0 |t Právní rozhledy  |w (CZ-BrMU)000329379 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0824 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1251 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2148 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2245 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2228 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070503  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070503  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071206  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0707 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0017 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1652 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0008 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0212 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a SVACHOVA  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 1349 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20161128  |l MUB01  |h 1056 
CAT |a NOVACKOVA  |b 02  |c 20190227  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20200121  |l MUB01  |h 1905 
CAT |c 20200204  |l MUB01  |h 1830 
CAT |a NOVACKOVA  |b 02  |c 20200211  |l MUB01  |h 1342 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2249 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20210323  |l MUB01  |h 2011 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0853 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1845 
LOW |a DOPLNENO DO SKCR  |b 2019-02-27  |c BOD010 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129088639  |8 20050809  |a 1995  |b 1  |c 1-6  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 1 (1995), č. 1-6  |l 3129088639  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129092193  |8 20050809  |a 1996  |b 2  |c 1-6  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 2 (1996), č. 1-6  |l 3129092193  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129093833  |8 20050809  |a 1997  |b 3  |c 1-6  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 3 (1997), č. 1-6  |l 3129093833  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129094071  |8 20050809  |a 1998  |b 4  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 4 (1998), č. 1-12  |l 3129094071  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129094288  |8 20050809  |a 1999  |b 5  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 5 (1999), č. 1-12  |l 3129094288  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129110025  |8 20050809  |a 2000  |b 6  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 6 (2000), č. 1-12  |l 3129110025  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129110300  |8 20050809  |a 2001  |b 7  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 7 (2001), č. 1-12  |l 3129110300  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129110538  |8 20050809  |a 2002  |b 8  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 8 (2002), č. 1-12  |l 3129110538  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129111024  |8 20050809  |a 2003  |b 9  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 9 (2003), č. 1-12  |l 3129111024  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129111348  |8 20050307  |a 2004  |b 10  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 10 (2004), č. 1-12  |i 20040126  |j 20040126  |k 20041105  |l 3129111348  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129113384  |8 20060418  |a 2005  |b 11  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 11 (2005), č. 1-12  |i 20050126  |j 20050126  |k 20050126  |l 3129113384  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129113804  |8 20070702  |a 2006  |b 12  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 12 (2006), č. 1-12  |i 20060126  |j 20060126  |k 20060126  |l 3129113804  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129114125  |8 20080514  |a 2007  |b 13  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 13 (2007), č. 1-12  |i 20070126  |j 20070126  |k 20070129  |l 3129114125  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129114403  |8 20090619  |a 2008  |b 14  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 14 (2008), č. 1-12  |i 20080126  |j 20080126  |k 20080130  |l 3129114403  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129114729  |8 20100517  |a 2009  |b 15  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 15 (2009), č. 1-12  |i 20090126  |j 20090126  |k 20090204  |l 3129114729  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129145918  |8 20110413  |a 2010  |b 16  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 16 (2010), č. 1-12  |i 20100126  |j 20100126  |k 20100129  |l 3129145918 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129146321  |8 20120411  |a 2011  |b 17  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 17 (2011), č. 1-12  |i 20110126  |j 20110126  |k 20110131  |l 3129146321 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129146645  |8 20130322  |a 2012  |b 18  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 18 (2012), č. 1-12  |i 20120126  |j 20120126  |k 20120130  |l 3129146645 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129146894  |8 20140311  |a 2013  |b 19  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 19 (2013), č. 1-12  |i 20130126  |j 20130126  |k 20130128  |l 3129146894 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129161502  |8 20150225  |a 2014  |b 20  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 20 (2014), č. 1-12  |i 20140126  |j 20140126  |k 20140130  |l 3129161502 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129164500  |8 20160322  |a 2015  |b 21  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 21 (2015), č. 1-12  |i 20150126  |j 20150126  |k 20150122  |l 3129164500 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129167284  |8 20170711  |a 2016  |b 22  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 22 (2016), č. 1-12  |i 20160126  |j 20160126  |k 20160222  |l 3129167284 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129167485  |8 20180621  |a 2017  |b 23  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 23 (2017), č. 1-12  |i 20170126  |j 20170126  |k 20170126  |l 3129167485 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129172714  |8 20190523  |a 2018  |b 24  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 24 (2018), č. 1-12  |i 20180126  |j 20180126  |k 20180129  |l 3129172714 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 3129172896  |8 20200610  |a 2019  |b 25  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 25 (2019), č. 1-12  |i 20190126  |j 20190126  |k 20190129  |l 3129172896 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 329500-2560  |8 20210127  |a 2021  |b 27  |c 1  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 27 (2021), č. 1  |i 20210126  |j 20210126  |k 20210127  |l 329500-2560 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 329500-2570  |8 20210127  |a 2021  |b 27  |c 2  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 27 (2021), č. 2  |i 20210226  |j 20210226  |k 20210302  |l 329500-2570 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 329500-2580  |8 20210127  |a 2021  |b 27  |c 3  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 27 (2021), č. 3  |i 20210326  |j 20210326  |k 20210407  |l 329500-2580 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 329500-2590  |8 20210127  |a 2021  |b 27  |c 4  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 27 (2021), č. 4  |i 20210426  |j 20210426  |k 20210427  |l 329500-2590 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 329500-2600  |8 20210127  |a 2021  |b 27  |c 5  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 27 (2021), č. 5  |i 20210526  |j 20210526  |k 20210609  |l 329500-2600 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 329500-2610  |8 20210127  |a 2021  |b 27  |c 6  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 27 (2021), č. 6  |i 20210626  |j 20210626  |k 20210723  |l 329500-2610 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1361  |5 329500-2620  |8 20210127  |a 2021  |b 27  |c 7  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 27 (2021), č. 7-8  |i 20210726  |j 20210726  |k 20210830  |l 329500-2620 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Studovna, C+Sb  |d C-1361  |e check_holdings  |t Neznámá dostupnost  |h Y  |j ST-C