Právní rádce : měsíčník Hospodářských novin

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Serial
Language:Czech
Published: Praha : Economia, 1993-2022
Subjects:
law
LEADER 14340cas a22013337a 4500
001 MUB01000329378
003 CZ BrMU
005 20220920091242.0
008 960920d19932022xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a DOPLNENO DO SKCR  |b 2019-02-25  |c BOD010 
STA |a DOPLNENO DO SKCR  |b 2020-05-05  |c BOD002 
015 |a cnb000358600 
022 |a 1210-4817 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 34  |x Právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 34  |2 MRF 
245 0 0 |a Právní rádce :  |b měsíčník Hospodářských novin 
260 |a Praha :  |b Economia,  |c 1993-2022 
310 |a 12 čísel ročně 
500 |a Časopis je dostupný v Beck-online 
650 0 7 |a právo  |7 ph115914  |2 czenas 
650 0 9 |a law  |2 eczenas 
785 0 0 |a Ekonom  |x 1210-0714  |w (CZ-BrMU)000329160 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0824 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1251 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2148 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2245 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2228 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0707 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0017 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1652 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0008 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0212 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a SVACHOVA  |b 02  |c 20150612  |l MUB01  |h 1400 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a NOVACKOVA  |b 02  |c 20190225  |l MUB01  |h 1150 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20190318  |l MUB01  |h 1446 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20190325  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20190909  |l MUB01  |h 0947 
CAT |c 20200121  |l MUB01  |h 1905 
CAT |c 20200204  |l MUB01  |h 1830 
CAT |a NOVACKOVA  |b 02  |c 20200211  |l MUB01  |h 1015 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2248 
CAT |c 20210512  |l MUB01  |h 1505 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0853 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1844 
CAT |a NOVACKOVA  |b 02  |c 20220920  |l MUB01  |h 0912 
LOW |a DOPLNENO DO SKCR  |b 2019-02-25  |c BOD010 
LOW |a DOPLNENO DO SKCR  |b 2020-05-05  |c BOD002 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEK  |b děkanát  |5 3147027244  |8 20081229  |a 2008  |b 16  |c 1  |f 78  |f Mimo UK  |h roč. 16 (2008), č. 1-12  |i 20080120  |j 20080120  |k 20080129  |l 3147027244  |r 20081231  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEK  |b děkanát  |5 3147032728  |8 20100129  |a 2009  |b 17  |c 1  |f 78  |f Mimo UK  |h roč. 17 (2009), č. 1-12  |k 20090202  |l 3147032728  |r 20090202  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEK  |b děkanát  |5 3147040049  |8 20110203  |a 2010  |b 18  |c 1  |f 78  |f Mimo UK  |h roč. 18 (2010), č. 1-12  |i 20100120  |j 20100120  |k 20100129  |l 3147040049  |r 20100129  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEK  |b děkanát  |5 3147046307  |8 20111219  |a 2011  |b 19  |c 1  |f 78  |f Mimo UK  |h roč. 19 (2011), č. 1-12  |i 20110120  |j 20110120  |k 20110203  |l 3147046307  |r 20110203  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEK  |b děkanát  |5 3147051536  |8 20130104  |a 2012  |b 20  |c 1  |f 78  |f Mimo UK  |h roč. 20 (2012), č. 1-12  |i 20120120  |j 20120120  |k 20120201  |l 3147051536  |r 20120201  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEK  |b děkanát  |5 3147056630  |8 20140106  |a 2013  |b 21  |c 1  |f 78  |f Mimo UK  |h roč. 21 (2013), č. 1-12  |i 20130120  |j 20130120  |k 20130129  |l 3147056630  |r 20131220  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEK  |b děkanát  |5 3147063405  |8 20151211  |a 2015  |b 23  |c 1-12  |f 78  |f Mimo UK  |g 2014-3593  |h roč. 23 (2015), č. 1-12  |i 20150120  |j 20150120  |k 20150119  |l 3147063405  |r 20151211  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEK  |b děkanát  |5 3147080264  |8 20200117  |a 2019  |b 27  |c 1-12  |f 78  |f Mimo UK  |g 2018-1182  |h Roč. 27 (2019), č. 1-12  |i 20190101  |j 20190101  |k 20190628  |l 3147080264  |r 20190628  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEK  |b děkanát  |5 3147081865  |8 20210113  |a 2020  |b 28  |c 1-12  |f 78  |f Mimo UK  |g 2019-1638  |h Roč. 28 (2020), č. 1-12  |i 20200101  |j 20200101  |k 20200224  |l 3147081865  |r 20200224  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEK  |b děkanát  |5 3147084257  |8 20211208  |a 2021  |b 29  |c 1  |f 78  |f Mimo UK  |g 2020-1143  |h Roč. 29 (2021), č. 1-12  |i 20210101  |j 20210101  |k 20210120  |l 3147084257  |r 20210120  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEK  |b děkanát  |5 3147086904  |7 Příloha časopisu Ekonom  |8 20221208  |a 2022  |b 30  |c 1  |f 78  |f Mimo UK  |g 2021-1260  |h Roč. 30 (2022), č. 1-12  |i 20220101  |j 20220101  |k 20220118  |l 3147086904  |r 20220118  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEK  |b děkanát  |5 4314727076  |8 20080129  |a 2007  |b 15  |c 1  |f 78  |f Mimo UK  |h roč. 15 (2007), č. 1-12  |i 20070120  |j 20070120  |k 20070202  |l 4314727076  |r 20071231  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 P-52907  |5 3147060416  |7 Chybí č. 1-3, 5-6, 8-9, 11-12  |8 20141217  |a 2014  |b 22  |c 1-12  |f 73  |f Prezenční SKLAD periodika  |g 2015-91  |h roč. 22 (2014), č. 1-12  |i 20140120  |j 20140120  |k 20140121  |l 3147060416  |r 20141217  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129093404  |8 20050630  |a 1997  |b 5  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 5 (1997), č. 1-12  |l 3129093404  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129093544  |8 20050630  |a 1996  |b 4  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 4 (1996), č. 1-12  |l 3129093544  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129093624  |8 20050630  |a 1993  |b 1  |c 1-10  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 1 (1993), č. 1-10  |l 3129093624  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129093627  |8 20050630  |a 1995  |b 3  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 3 (1995), č. 1-12  |l 3129093627  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129094424  |8 20050630  |a 1999  |b 7  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 7 (1999), č. 1-12  |l 3129094424  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129094756  |8 20050630  |a 2000  |b 8  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 8 (2000), č. 1-12  |l 3129094756  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129110165  |8 20050630  |a 2001  |b 9  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 9 (2001), č. 1-12  |l 3129110165  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129110506  |8 20050630  |a 2002  |b 10  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 10 (2002), č. 1-12  |l 3129110506  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129110744  |8 20050630  |a 1994  |b 2  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 2 (1994), č. 1-12  |l 3129110744  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129111188  |8 20050630  |a 1998  |b 6  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 6 (1998), č. 1-12  |l 3129111188  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129111238  |8 20050630  |a 2003  |b 11  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 11 (2003), č. 1-12  |l 3129111238  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129111274  |8 20050307  |a 2004  |b 12  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 12 (2004), č. 1-12  |i 20040130  |j 20040130  |k 20041102  |l 3129111274  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129113441  |8 20060703  |a 2005  |b 13  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 13 (2005), č. 1-12  |i 20050130  |l 3129113441  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129113689  |8 20070327  |a 2006  |b 14  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 14 (2006), č. 1-12  |i 20060130  |j 20060130  |k 20070327  |l 3129113689  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129114258  |8 20080901  |a 2007  |b 15  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 15 (2007), č. 1-12  |i 20070130  |j 20070130  |k 20081201  |l 3129114258  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129114310  |8 20090205  |a 2008  |b 16  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 16 (2008), č. 1-12  |i 20080130  |j 20080130  |k 20080125  |l 3129114310  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129114661  |8 20100323  |a 2009  |b 17  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 17 (2009), č. 1-12  |i 20090130  |j 20090130  |k 20090129  |l 3129114661  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129114951  |8 20110311  |a 2010  |b 18  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 18 (2010), č. 1-12  |i 20100130  |j 20100130  |k 20100128  |l 3129114951 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129146153  |8 20120126  |a 2011  |b 19  |c 1-6  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 19 (2011). [1], č. 1-6  |i 20110130  |j 20110130  |k 20110128  |l 3129146153 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129146154  |8 20120126  |a 2011  |b 19  |c 7-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 19 (2011). [2], č. 7-12  |i 20110730  |j 20110730  |k 20110818  |l 3129146154 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129146687  |8 20130613  |a 2012  |b 20  |c 1-8  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 20 (2012). [1], č. 1-8  |i 20120130  |j 20120130  |k 20120126  |l 3129146687 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129146688  |8 20130613  |a 2012  |b 20  |c 9-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 20 (2012). [2], č. 9-12  |i 20120930  |j 20120930  |k 20121002  |l 3129146688 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129147017  |8 20140724  |a 2013  |b 21  |c 1-6  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 21 (2013). [1], č. 1-6  |i 20130130  |j 20130130  |k 20130128  |l 3129147017 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129147018  |8 20140724  |a 2013  |b 21  |c 7-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 21 (2013). [2], č. 7-12  |i 20130830  |j 20130830  |k 20130829  |l 3129147018 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129162087  |8 20150309  |a 2014  |b 22  |c 1-6  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 22 (2014). [1], č. 1-6  |i 20140130  |j 20140130  |k 20140117  |l 3129162087 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129162088  |8 20150309  |a 2014  |b 22  |c 7-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 22 (2014). [2], č. 7-12  |i 20140730  |j 20140730  |k 20140721  |l 3129162088 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129162286  |8 20160105  |a 2015  |b 23  |c 1-6  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 23 (2015). [1] č. 1-6  |i 20150130  |j 20150130  |k 20150402  |l 3129162286 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129162287  |8 20160105  |a 2015  |b 23  |c 7-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 23 (2015). [2], č. 7-12  |i 20150730  |j 20150730  |k 20150722  |l 3129162287 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129167195  |8 20170321  |a 2016  |b 24  |c 1  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 24 (2016), č. 1-12  |l 3129167195 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129167321  |8 20171222  |a 2017  |b 25  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 25 (2017), č. 1-12  |i 20170130  |j 20170130  |k 20170116  |l 3129167321 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129167569  |8 20190207  |a 2018  |b 26  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 26 (2018), č. 1-12  |i 20180130  |j 20180130  |k 20180112  |l 3129167569 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129172873  |8 20200526  |a 2019  |b 27  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 27 (2019), č. 1-12  |i 20190130  |j 20190130  |k 20190121  |l 3129172873 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129175874  |8 20210201  |a 2020  |b 28  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 28 (2020), č. 1-12  |i 20200130  |j 20200130  |k 20200110  |l 3129175874 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 3129177725  |7 Od září 2022 příloha časopisu Ekonom  |8 20220203  |a 2021  |b 29  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 29 (2021), č. 1-12  |i 20210130  |j 20210130  |k 20210127  |l 3129177725 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 329378-3120  |8 20220121  |a 2022  |b 30  |c 1  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 30 (2022), č. 1  |i 20220130  |j 20220130  |k 20220121  |l 329378-3120 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 329378-3130  |8 20220121  |a 2022  |b 30  |c 2  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 30 (2022), č. 2  |i 20220228  |j 20220228  |k 20220217  |l 329378-3130 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 329378-3140  |8 20220121  |a 2022  |b 30  |c 3  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 30 (2022), č. 3  |i 20220330  |j 20220330  |k 20220309  |l 329378-3140 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 329378-3150  |8 20220121  |a 2022  |b 30  |c 4  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 30 (2022), č. 4  |i 20220430  |j 20220430  |k 20220419  |l 329378-3150 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 329378-3160  |8 20220121  |a 2022  |b 30  |c 5  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 30 (2022), č. 5  |i 20220530  |j 20220530  |k 20220512  |l 329378-3160 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 329378-3170  |8 20220121  |a 2022  |b 30  |c 6  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 30 (2022), č. 6  |i 20220630  |j 20220630  |k 20220616  |l 329378-3170 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, časopisy  |3 C-1325  |5 329378-3180  |8 20220121  |a 2022  |b 30  |c 7  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 30 (2022), č. 7-8  |i 20220730  |j 20220730  |k 20220713  |l 329378-3180 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Studovna, časopisy  |d C-1325  |e check_holdings  |t Neznámá dostupnost  |h Y  |j ST-C 
AVA |a MED50  |b KUK  |c děkanát  |e check_holdings  |t Neznámá dostupnost  |h Y  |j DEK