Daně a právo v praxi : měsíčník informací z oblasti daní, práva a financí

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Serial
Language:Czech
Published: Praha : Adore, 1996-
Subjects:
LEADER 12542cas a22012857a 4500
001 MUB01000329126
003 CZ BrMU
005 20190219130142.0
008 970120c19969999xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a DOPLNENO DO SKCR  |b 2019-02-19  |c BOD010 
STA |a DOPLNENO DO SKCR  |b 2020-05-05  |c BOD002 
015 |a cnb000360126 
022 |a 1211-7293 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 347.7  |x Obchodní právo. Finanční právo. Právo průmyslového vlastnictví. Patentové právo. Autorské právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 347.73  |2 MRF 
080 |a 336.22  |2 MRF 
080 |a 351.72  |2 MRF 
245 0 0 |a Daně a právo v praxi :  |b měsíčník informací z oblasti daní, práva a financí 
260 |a Praha :  |b Adore,  |c 1996- 
310 |a 1x za 2 týdny 
500 |a Od roku 2002 vychází měsíčně 
650 0 7 |a daně  |7 ph114293  |2 czenas 
650 0 7 |a finanční právo  |7 ph114553  |2 czenas 
650 0 9 |a financial law  |2 eczenas 
650 0 9 |a taxation  |2 eczenas 
655 7 |a odborné časopisy  |7 fd132951  |2 czenas 
655 9 |a professional journals  |2 eczenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0824 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1251 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2148 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2245 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2228 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0707 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0017 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1652 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0008 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0210 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a KAHOUNOVA  |b 02  |c 20160303  |l MUB01  |h 1307 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20160411  |l MUB01  |h 0716 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20160411  |l MUB01  |h 0716 
CAT |a KAHOUNOVA  |b 02  |c 20160715  |l MUB01  |h 1334 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20160719  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a NOVACKOVA  |b 02  |c 20190219  |l MUB01  |h 1301 
CAT |c 20200121  |l MUB01  |h 1905 
CAT |c 20200204  |l MUB01  |h 1830 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2248 
CAT |c 20210512  |l MUB01  |h 1505 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0853 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1844 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1039 
LOW |a DOPLNENO DO SKCR  |b 2019-02-19  |c BOD010 
LOW |a DOPLNENO DO SKCR  |b 2020-05-05  |c BOD002 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEE  |b děkanát ekonom. odd.  |5 3147046271  |8 20111118  |a 2011  |b 2011  |c 1-12  |f 78  |f Mimo UK  |h 2011, č. 1-12  |i 20110120  |j 20110120  |k 20110120  |l 3147046271  |r 20110120  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEE  |b děkanát ekonom. odd.  |5 3147051487  |8 20130108  |a 2012  |b 2012  |c 1-12  |f 78  |f Mimo UK  |h 2012, č. 1-12  |i 20120120  |j 20120120  |k 20120106  |l 3147051487  |r 20120106  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEE  |b děkanát ekonom. odd.  |5 3147056545  |7 Chybí č. 12  |8 20140403  |a 2013  |b 2013  |c 1-12  |f 78  |f Mimo UK  |h 2013, č. 1-12  |i 20130120  |j 20130120  |k 20130108  |l 3147056545  |r 20130108  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEE  |b děkanát ekonom. odd.  |5 3147060410  |8 20141203  |a 2014  |b 2014  |c 1-12  |f 78  |f Mimo UK  |g 2015-87  |h 2014, č. 1-12  |i 20140120  |j 20140120  |k 20140116  |l 3147060410  |r 20141203  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEE  |b děkanát ekonom. odd.  |5 3147063406  |8 20151210  |a 2015  |b 2015  |c 1-12  |f 78  |f Mimo UK  |g 2014-3603  |h 2015, č. 1-12  |i 20150120  |j 20150120  |k 20150119  |l 3147063406  |r 20151210  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEE  |b děkanát ekonom. odd.  |5 3147066817  |8 20170720  |a 2016  |b 2016  |c 1-12  |f 78  |f Mimo UK  |g 2016-134  |h 2016, č. 1-12  |i 20160120  |j 20160120  |k 20160122  |l 3147066817  |r 20160122  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEE  |b děkanát ekonom. odd.  |5 3147072067  |8 20180222  |a 2017  |b 22  |c 1-12  |f 78  |f Mimo UK  |g 2017-138  |h Roč. 22 (2017), č. 1-12  |i 20170119  |j 20170119  |k 20170331  |l 3147072067  |r 20171201  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DEE  |b děkanát ekonom. odd.  |5 3147076410  |8 20190103  |a 2018  |b 23  |c 1-12  |f 78  |f Mimo UK  |g 2017-1553  |h Roč. 23 (2018), č. 1-12  |i 20180119  |j 20180119  |k 20180220  |l 3147076410  |r 20180220  |s kup 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1390  |5 3129093491  |8 20050905  |a 1997  |b 2  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 2 (1997). [1], č. 1-12  |l 3129093491  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1390  |5 3129093492  |8 20050905  |a 1997  |b 2  |c 13-26  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 2 (1997). [2], č. 13-26  |l 3129093492  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1390  |5 3129093980  |8 20050905  |a 1998  |b 3  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 3 (1998). [1], č. 1-12  |l 3129093980  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1390  |5 3129093981  |8 20050905  |a 1998  |b 3  |c 13-24  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 3 (1998). [2], č. 13-24  |l 3129093981  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1390  |5 3129094309  |8 20050905  |a 1999  |b 4  |c 1-26  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 4 (1999), č. 1-26  |l 3129094309  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129094795  |8 20050905  |a 2000  |b 5  |c 1-26  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 5 (2000), č. 1-26  |l 3129094795  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129110172  |8 20050905  |a 2001  |b 6  |c 1-26  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 6 (2001), č. 1-26  |l 3129110172  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129110860  |8 20050905  |a 2002  |b 7  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 7 (2002), č. 1-12  |l 3129110860  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129110956  |8 20050905  |a 2003  |b 8  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 8 (2003), č. 1-12  |l 3129110956  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129111273  |8 20050520  |a 2004  |b 9  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 9 (2004), č. 1-12  |i 20040120  |j 20040120  |k 20041006  |l 3129111273  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129113328  |8 20060310  |a 2005  |b 10  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 10 (2005), č. 1-12  |i 20050120  |j 20050120  |k 20050126  |l 3129113328  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129113705  |8 20070327  |a 2006  |b 11  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 11 (2006), č. 1-12  |i 20060120  |j 20060120  |k 20060126  |l 3129113705  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129114040  |8 20080222  |a 2007  |b 12  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 12 (2007), č. 1-12  |i 20070120  |j 20070120  |k 20070327  |l 3129114040  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129114309  |8 20090128  |a 2008  |b 13  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 13 (2008), č. 1-12  |i 20080120  |j 20080120  |k 20080123  |l 3129114309  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129114608  |8 20100111  |a 2009  |b 14  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 14 (2009), č. 1-12  |i 20090120  |j 20090120  |k 20090123  |l 3129114608  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129114942  |8 20110202  |a 2010  |b 15  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 15 (2010), č. 1-12  |i 20100120  |j 20100120  |k 20100121  |l 3129114942 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129146139  |8 20120125  |a 2011  |b 16  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 16 (2011), č. 1-12  |i 20110120  |j 20110120  |k 20110119  |l 3129146139 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129146472  |8 20130117  |a 2012  |b 17  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 17 (2012), č. 1-12  |i 20120120  |j 20120120  |k 20120104  |l 3129146472 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129146784  |8 20140114  |a 2013  |b 18  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 18 (2013), č. 1-12  |i 20130120  |j 20130120  |k 20130103  |l 3129146784 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129162172  |8 20150330  |a 2014  |b 19  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 19 (2014), č. 1-12  |i 20140120  |j 20140120  |k 20140106  |l 3129162172 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129162333  |8 20160121  |a 2015  |b 20  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 20 (2015), č. 1-12  |i 20150120  |j 20150120  |k 20150119  |l 3129162333 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129167166  |8 20170227  |a 2016  |b 21  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 21 (2016), č. 1-12  |i 20160120  |j 20160120  |k 20160120  |l 3129167166 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129167445  |8 20180514  |a 2017  |b 22  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 22 (2017), č. 1-12  |i 20170120  |j 20170120  |k 20170203  |l 3129167445 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129167603  |8 20190412  |a 2018  |b 23  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 23 (2018), č. 1-12  |i 20180120  |j 20180120  |k 20180129  |l 3129167603 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129174917  |8 20200720  |a 2019  |b 24  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 24 (2019), č. 1-12  |i 20190120  |j 20190120  |k 20190124  |l 3129174917 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 3129175910  |8 20210223  |a 2020  |b 25  |c 1-12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 25 (2020), č. 1-12  |i 20200120  |j 20200120  |k 20200127  |l 3129175910 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 329126-2670  |8 20210128  |a 2021  |b 26  |c 1  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 26 (2021), č. 1  |i 20210120  |j 20210120  |k 20210128  |l 329126-2670 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 329126-2680  |8 20210128  |a 2021  |b 26  |c 2  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 26 (2021), č. 2  |i 20210220  |j 20210220  |k 20210223  |l 329126-2680 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 329126-2690  |8 20210128  |a 2021  |b 26  |c 3  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 26 (2021), č. 3  |i 20210320  |j 20210320  |k 20210318  |l 329126-2690 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 329126-2700  |8 20210128  |a 2021  |b 26  |c 4  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 26 (2021), č. 4  |i 20210420  |j 20210420  |k 20210419  |l 329126-2700 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 329126-2710  |8 20210128  |a 2021  |b 26  |c 5  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 26 (2021), č. 5  |i 20210520  |j 20210520  |k 20210520  |l 329126-2710 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 329126-2720  |8 20210128  |a 2021  |b 26  |c 6  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 26 (2021), č. 6  |i 20210620  |j 20210620  |k 20210618  |l 329126-2720 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 329126-2730  |8 20210128  |a 2021  |b 26  |c 7  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 26 (2021), č. 7-8  |i 20210720  |j 20210720  |k 20210830  |l 329126-2730 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 329126-2750  |8 20210128  |a 2021  |b 26  |c 9  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 26 (2021), č. 9  |i 20210920  |j 20210920  |k 20210923  |l 329126-2750 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 329126-2760  |8 20210128  |a 2021  |b 26  |c 10  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 26 (2021), č. 10  |i 20211020  |j 20211020  |k 20211108  |l 329126-2760 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 329126-2770  |8 20210128  |a 2021  |b 26  |c 11  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 26 (2021), č. 11  |i 20211120  |j 20211120  |k 20211129  |l 329126-2770 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1390  |5 329126-2780  |8 20210128  |a 2021  |b 26  |c 12  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 26 (2021), č. 12  |i 20211220  |j 20211220  |k 20211221  |l 329126-2780 
AVA |a MED50  |b KUK  |c děkanát ekonom. odd.  |e available  |t K dispozici  |f 8  |g 0  |h Y  |i 0  |j DEE 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Studovna, C+Sb  |d C-1390  |e check_holdings  |t Neznámá dostupnost  |h Y  |j ST-C