Bankovnictví : měsíčník Hospodářských novin

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Serial
Language:Czech
Published: Praha : Economia, 1993-
Subjects:
LEADER 10575cas a22011177a 4500
001 MUB01000329048
003 CZ BrMU
005 20190219101324.0
008 960709c19939999xr mr||| |||||||||||cze d
STA |a DOPLNENO DO SKCR  |b 2019-02-19  |c BOD010 
015 |a cnb000651535 
022 |a 1212-4273 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD022  |d BOD114 
245 0 0 |a Bankovnictví :  |b měsíčník Hospodářských novin 
260 |a Praha :  |b Economia,  |c 1993- 
310 |a 12 čísel ročně 
650 0 7 |a bankovnictví  |7 ph114120  |2 czenas 
650 0 7 |a ekonomie  |7 ph114430  |2 czenas 
650 0 7 |a finanční služby  |7 ph120241  |2 czenas 
650 0 7 |a měnová politika  |7 ph115398  |2 czenas 
650 0 9 |a banking  |2 eczenas 
650 0 9 |a economics  |2 eczenas 
650 0 9 |a financial services industry  |2 eczenas 
650 0 9 |a monetary policy  |2 eczenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a VOJTOVA  |b 02  |c 20041022  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0824 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1251 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2148 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2245 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2228 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0707 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0017 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1652 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20110201  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0008 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0209 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1741 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160420  |l MUB01  |h 1313 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20181022  |l MUB01  |h 1803 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20181022  |l MUB01  |h 1908 
CAT |a NOVACKOVA  |b 02  |c 20190219  |l MUB01  |h 1013 
CAT |c 20200204  |l MUB01  |h 1830 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2248 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0853 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1844 
LOW |a DOPLNENO DO SKCR  |b 2019-02-19  |c BOD010 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129089224  |8 20050816  |a 1993  |b 1  |c 1-24  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 1 (1993), č. 1-24  |l 3129089224  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129089225  |7 Chybí č. 20  |8 20050816  |a 1994  |b 2  |c 1-24  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 2 (1994), č. 1-24  |l 3129089225  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129089226  |8 20050816  |a 1995  |b 3  |c 1-24  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 3 (1995), č. 1-24  |l 3129089226  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129091580  |8 20050816  |a 1996  |b 4  |c 1-24  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 4 (1996), č. 1-24  |l 3129091580  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129093542  |8 20050816  |a 1997  |b 5  |c 1-24  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 5 (1997), č. 1-24  |l 3129093542  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129093987  |8 20050816  |a 1998  |b 6  |c 1-24  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 6 (1998), č. 1-24  |l 3129093987  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129094602  |8 20050816  |a 1999  |b 7  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 7 (1999), č. 1-12  |l 3129094602  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129094952  |8 20050816  |a 2000  |b 8  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 8 (2000), č. 1-12  |l 3129094952  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129110137  |8 20050816  |a 2001  |b 9  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 9 (2001), č. 1-12  |l 3129110137  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129110700  |8 20050816  |a 2002  |b 10  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 10 (2002), č. 1-12  |l 3129110700  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129110914  |8 20050816  |a 2003  |b 11  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 11 (2003), č. 1-12  |l 3129110914  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129111269  |8 20050512  |a 2004  |b 12  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 12 (2004), č. 1-12  |i 20040101  |j 20040101  |k 20041006  |l 3129111269  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129113333  |8 20060313  |a 2005  |b 13  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 13 (2005), č. 1-12  |i 20050101  |j 20050101  |k 20050121  |l 3129113333  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129113663  |8 20070328  |a 2006  |b 14  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 14 (2006), č. 1-12  |i 20060123  |j 20060123  |k 20060126  |l 3129113663  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129114002  |8 20080502  |a 2007  |b 15  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 15 (2007), č. 1-12  |i 20070123  |j 20070123  |k 20070119  |l 3129114002  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129114337  |8 20090204  |a 2008  |b 16  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 16 (2008), č. 1-12  |i 20080123  |j 20080123  |k 20080118  |l 3129114337  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129114644  |8 20100125  |a 2009  |b 17  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 17 (2009), č. 1-12  |i 20090123  |j 20090123  |k 20090127  |l 3129114644  |r 00000001 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129114963  |8 20110209  |a 2010  |b 18  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 18 (2010), č. 1-12  |i 20100123  |j 20100123  |k 20100122  |l 3129114963 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129146197  |8 20120215  |a 2011  |b 19  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 19 (2011), č. 1-12  |i 20110123  |j 20110123  |k 20110128  |l 3129146197 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129146532  |8 20130211  |a 2012  |b 20  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 20 (2012), č. 1-12  |i 20120123  |j 20120123  |k 20120127  |l 3129146532 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129146922  |8 20140401  |a 2013  |b 21  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 21 (2013), č. 1-12  |i 20130123  |j 20130123  |k 20130128  |l 3129146922 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129162108  |8 20150310  |a 2014  |b 22  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 22 (2014), č. 1-12  |i 20140123  |j 20140123  |k 20140228  |l 3129162108 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129162353  |8 20160203  |a 2015  |b 23  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 23 (2015), č. 1-12  |i 20150123  |j 20150123  |k 20150402  |l 3129162353 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129167184  |8 20170227  |a 2016  |b 24  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 24 (2016), č. 1-12  |i 20160123  |j 20160123  |k 20160128  |l 3129167184 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129167446  |8 20180514  |a 2017  |b 25  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 25 (2017), č. 1-12  |i 20170123  |j 20170123  |k 20170123  |l 3129167446 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129167621  |8 20190415  |a 2018  |b 26  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 26 (2018), č. 1-12  |i 20180123  |j 20180123  |k 20180122  |l 3129167621 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129174918  |8 20200720  |a 2019  |b 27  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 27 (2019), č. 1-12  |i 20190123  |j 20190123  |k 20190121  |l 3129174918 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSBD  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2-C  |b Sklad 2, C  |3 C-1313  |5 3129175914  |8 20210223  |a 2020  |b 28  |c 1-12  |f 71  |f Prezenční SKL  |h roč. 28 (2020), č. 1-12  |i 20200123  |j 20200123  |k 20200123  |l 3129175914 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1313  |5 329048-2570  |8 20210127  |a 2021  |b 29  |c 1  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 29 (2021), č. 1  |i 20210123  |j 20210123  |k 20210127  |l 329048-2570 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1313  |5 329048-2580  |8 20210127  |a 2021  |b 29  |c 2  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 29 (2021), č. 2  |i 20210223  |j 20210223  |k 20210223  |l 329048-2580 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1313  |5 329048-2590  |8 20210127  |a 2021  |b 29  |c 3  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 29 (2021), č. 3  |i 20210323  |j 20210323  |k 20210325  |l 329048-2590 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1313  |5 329048-2600  |8 20210127  |a 2021  |b 29  |c 4  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 29 (2021), č. 4  |i 20210423  |j 20210423  |k 20210419  |l 329048-2600 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1313  |5 329048-2610  |8 20210127  |a 2021  |b 29  |c 5  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 29 (2021), č. 5  |i 20210523  |j 20210523  |k 20210526  |l 329048-2610 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1313  |5 329048-2620  |8 20210127  |a 2021  |b 29  |c 6  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 29 (2021), č. 6  |i 20210623  |j 20210623  |k 20210721  |l 329048-2620 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1313  |5 329048-2630  |8 20210127  |a 2021  |b 29  |c 7  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 29 (2021), č. 7  |i 20210723  |j 20210723  |k 20210721  |l 329048-2630 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1313  |5 329048-2640  |8 20210127  |a 2021  |b 29  |c 8  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 29 (2021), č. 8  |i 20210823  |j 20210823  |k 20210831  |l 329048-2640 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1313  |5 329048-2650  |8 20210127  |a 2021  |b 29  |c 9  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 29 (2021), č. 9  |i 20210923  |j 20210923  |k 20210914  |l 329048-2650 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1313  |5 329048-2660  |8 20210127  |a 2021  |b 29  |c 10  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 29 (2021), č. 10  |i 20211023  |j 20211023  |k 20211015  |l 329048-2660 
994 - 2 |l MUB01  |l MUB01  |m ISSUE  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST-C  |b Studovna, C+Sb  |3 C-1313  |5 329048-2670  |8 20210127  |a 2021  |b 29  |c 11  |f 70  |f Prezenční  |h roč. 29 (2021), č. 11  |i 20211123  |j 20211123  |k 20211119  |l 329048-2670 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 2, C  |d C-1313  |e check_holdings  |t Neznámá dostupnost  |h Y  |j S2-C