Zvlášť nebezpečná recidiva - historické, juristické a kriminologické aspekty

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vavruška, Jan (Dissertant)
Other Authors: Kuchta, Josef, 1953- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno 2003.
Subjects:
Cover Image
LEADER 04779ctm a22011777a 4500
001 MUB01000322519
003 CZ BrMU
005 20190812160941.0
008 040203s2003 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-13 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD010 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 343.97  |x Kriminologie  |2 Konspekt  |9 18 
080 |a 343.97  |2 MRF 
100 1 |a Vavruška, Jan  |* [absolvent PrávF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Zvlášť nebezpečná recidiva - historické, juristické a kriminologické aspekty  |h [rukopis] /  |c Jan Vavruška. 
260 |a Brno  |c 2003. 
300 |a 110 l. 
500 |a Vedoucí práce : Josef Kuchta. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita. Právnická fakulta, 2003. 
546 |a Anglické resumé. 
650 0 7 |a kriminologie  |7 ph121957  |2 czenas 
650 0 7 |a recidiva trestné činnosti  |7 ph535727  |2 czenas 
650 0 9 |a criminology  |2 eczenas 
650 0 9 |a recidivism  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Kuchta, Josef,  |d 1953-  |7 jx20040727031  |% UČO 185  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra trestního práva  |7 kn20080826012  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0824 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1251 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2148 
CAT |a SKOTALOVA  |b 02  |c 20050308  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2245 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2228 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070529  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0707 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a ZEJDOVA  |b 02  |c 20081024  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a ZEMANOVA  |b 02  |c 20090126  |l MUB01  |h 1436 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1626 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0016 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1652 
CAT |c 20100113  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0938 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100915  |l MUB01  |h 1356 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20110207  |l MUB01  |h 1421 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1625 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110818  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0008 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120921  |l MUB01  |h 1446 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120921  |l MUB01  |h 1447 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0208 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130425  |l MUB01  |h 0911 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130521  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130521  |l MUB01  |h 0734 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140424  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140424  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20140801  |l MUB01  |h 1407 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180824  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180824  |l MUB01  |h 2247 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181023  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181023  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181023  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181023  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181023  |l MUB01  |h 0911 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181023  |l MUB01  |h 0917 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181023  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190226  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190226  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190226  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190226  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190226  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190226  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190226  |l MUB01  |h 0907 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190226  |l MUB01  |h 0911 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190226  |l MUB01  |h 1259 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190226  |l MUB01  |h 1307 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190226  |l MUB01  |h 1319 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190711  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190711  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190711  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190711  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190711  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190711  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190711  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a NEMCOVAX  |b 02  |c 20190812  |l MUB01  |h 1609 
CAT |a SVERAKOVAX  |b 02  |c 20200724  |l MUB01  |h 1147 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-10056-Tr  |5 3129111840  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-10056-Tr  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF