Zastoupení v zahraničním obchodě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vykouřil, Radomír (Dissertant)
Other Authors: Eller, Otakar, 1940-2018 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1982
Subjects:
Cover Image
LEADER 02861ctm a22007217a 4500
001 MUB01000321728
003 CZ BrMU
005 20181019084658.0
008 980318s1982 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-13 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 339.5  |x Zahraniční obchod. Mezinárodní obchod  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 347.717  |2 MRF 
080 |a 339.5  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Vykouřil, Radomír  |* [absolvent PrávF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Zastoupení v zahraničním obchodě  |h [rukopis] /  |c Radomír Vykouřil 
260 |c 1982 
300 |a 54 l. 
500 |a Vedoucí práce: O. Eller 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Univerzity J.E. Purkyně v Brně, 1982 
650 0 7 |a obchodní zastoupení  |7 ph612507  |2 czenas 
650 0 7 |a zahraniční obchod  |7 ph116729  |2 czenas 
650 0 9 |a commercial representation  |2 eczenas 
650 0 9 |a foreign trade  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Eller, Otakar,  |d 1940-2018  |7 jx20090909012  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Právnická fakulta  |7 kn20010709350  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0824 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1251 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2148 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2245 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2228 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1459 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0707 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0016 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1651 
CAT |c 20100113  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0938 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1624 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0008 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0207 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1740 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a CERVINKOVX  |b 02  |c 20160920  |l MUB01  |h 2050 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20181010  |l MUB01  |h 1503 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20181019  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20200307  |l MUB01  |h 0045 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0852 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1844 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1038 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-2045-M  |5 3129049941  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-2045-M  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF