Vztah práva proti nekalé soutěži a ochrany spotřebitele v občanském zákoníku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Slezáková, Bohdana (Dissertant)
Other Authors: Hajn, Petr, 1935- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2001
Subjects:
Cover Image
LEADER 03211ctm a22008177a 4500
001 MUB01000319097
003 CZ BrMU
005 20200609101635.0
008 010522s2001 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
040 |a BOD010  |b cze 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 346  |x Hospodářské právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 346.545  |2 MRF 
080 |a 346.548  |2 MRF 
080 |a 347.447.73  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Slezáková, Bohdana  |* [absolvent PrávF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Vztah práva proti nekalé soutěži a ochrany spotřebitele v občanském zákoníku  |h [rukopis] /  |c Bohdana Slezáková 
260 |c 2001 
300 |a 61 l. 
500 |a Vedoucí práce: Petr Hajn 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 2001 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a nekalá soutěž  |7 ph137492  |2 czenas 
650 0 7 |a ochrana spotřebitele  |7 ph123665  |2 czenas 
650 0 7 |a odpovědnost za výrobek  |7 ph123696  |2 czenas 
650 0 7 |a odpovědnost za vady  |7 ph1068645  |2 czenas 
650 0 9 |a unfair competition  |2 eczenas 
650 0 9 |a consumer protection  |2 eczenas 
650 0 9 |a products liability  |2 eczenas 
650 0 9 |a liability for defects  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Hajn, Petr,  |d 1935-  |7 jk01033118  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra obchodního práva  |7 olak2006353454  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0823 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1250 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2147 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2244 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2228 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1458 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0706 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0014 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1649 
CAT |c 20100111  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0936 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1622 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0006 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0202 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20140117  |l MUB01  |h 1457 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1738 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1035 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20200129  |l MUB01  |h 1317 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20200204  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200319  |l MUB01  |h 0908 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200319  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20200609  |l MUB01  |h 1016 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-8551-H  |5 3129104047  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-8551-H  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF