Vývoj pozemkové reformy v Československu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrbáček, Ivo (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1982
Subjects:
Cover Image
LEADER 02972ctm a22007457a 4500
001 MUB01000318481
003 CZ BrMU
005 20181002134256.0
008 980323s1982 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 349  |x Pracovní, sociální, stavební právo. Právo životního prostředí  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 349.41  |2 MRF 
080 |a 338.43.02  |2 MRF 
080 |a 332.021.8  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Hrbáček, Ivo  |* [absolvent PrávF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj pozemkové reformy v Československu  |h [rukopis] /  |c Ivo Hrbáček 
260 |c 1982 
300 |a 52 l. 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Univerzity J.E. Purkyně v Brně, 1982 
650 0 7 |a pozemkové právo  |7 ph124464  |2 czenas 
650 0 7 |a zemědělská politika  |7 ph127616  |2 czenas 
650 0 7 |a pozemkové reformy  |7 ph134657  |2 czenas 
650 0 9 |a real property law  |2 eczenas 
650 0 9 |a agricultural policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a land reform  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra dějin státu a práva  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041110  |l MUB01  |h 1605 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041110  |l MUB01  |h 1605 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0823 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1250 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2147 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2244 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2228 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1458 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0705 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090407  |l MUB01  |h 1008 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0013 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1648 
CAT |c 20100111  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0935 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1622 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0006 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0201 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1738 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 1631 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20180703  |l MUB01  |h 1433 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20180704  |l MUB01  |h 1352 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20181002  |l MUB01  |h 1342 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200407  |l MUB01  |h 1105 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-2080-D  |5 3129049990  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-2080-D  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF