Vybrané otázky soukromého práva vztahující se k užívání počítačové sítě Internet

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Černý, Michal (Dissertant)
Other Authors: Telec, Ivo, 1959- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2003
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Cover Image
LEADER 07461ctm a22018377a 4500
001 MUB01000317745
003 CZ BrMU
005 20201209155116.0
008 031002s2003 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
040 |a BOD010  |b cze 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 004.7  |x Počítačové sítě  |2 Konspekt  |9 23 
080 |a 347  |2 MRF 
080 |a 347.78  |2 MRF 
080 |a 347.135.224:004  |2 MRF 
080 |a 004.738.5  |2 MRF 
080 |a 347.714  |2 MRF 
080 |a 342.721  |2 MRF 
080 |a (043.3)378.245  |2 MRF 
100 1 |a Černý, Michal  |* [absolvent PrávF MU, 2003]  |4 dis 
245 1 0 |a Vybrané otázky soukromého práva vztahující se k užívání počítačové sítě Internet  |h [rukopis] /  |c Michal Černý 
260 |c 2003 
300 |a 499 l. +  |e [28 l.] 
500 |a Vedoucí práce : Ivo Telec 
502 |a Dizertační práce (Ph.D.)--Masarykova univerzita. Právnická fakulta, 2003 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a autorské právo  |7 ph114109  |2 czenas 
650 0 7 |a elektronický podpis  |7 ph164199  |2 czenas 
650 0 7 |a firemní právo  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a internet  |7 ph117022  |2 czenas 
650 0 7 |a obchodní rejstříky  |7 ph194662  |2 czenas 
650 0 7 |a ochrana osobních údajů  |7 ph123662  |2 czenas 
650 0 7 |a osobní data  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a počítačové sítě  |7 ph115867  |2 czenas 
650 0 7 |a soukromé právo  |7 ph116221  |2 czenas 
650 0 9 |a computer networks  |2 eczenas 
650 0 9 |a copyright  |2 eczenas 
650 0 9 |a electronic signatures  |2 eczenas 
650 0 9 |a Internet  |2 eczenas 
650 0 9 |a personal data protection  |2 eczenas 
650 0 9 |a private law  |2 eczenas 
650 0 9 |a trade registers  |2 eczenas 
655 7 |a doktorské disertace  |7 fd186751  |2 czenas 
655 9 |a higher doctoral dissertations  |2 eczenas 
700 1 |a Telec, Ivo,  |d 1959-  |7 ola2002101073  |% UČO 2653  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra občanského práva  |7 kn20100901001  |4 dgg 
856 4 1 |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU  |u http://is.muni.cz/th/15991/pravf_d/  |% s13589 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041022  |l MUB01  |h 1343 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041022  |l MUB01  |h 1343 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041026  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041026  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041112  |l MUB01  |h 1520 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041112  |l MUB01  |h 1520 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0823 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1250 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2147 
CAT |a SKOTALOVA  |b 02  |c 20050406  |l MUB01  |h 1325 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20050409  |l MUB01  |h 2333 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20050409  |l MUB01  |h 2333 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2244 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2228 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2137 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1427 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1418 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0705 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0601 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0604 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0913 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a ZEJDOVA  |b 02  |c 20081024  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a ZEMANOVA  |b 02  |c 20090123  |l MUB01  |h 1323 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0013 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1648 
CAT |c 20100111  |l MUB01  |h 1008 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100519  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a KOZOVAX  |b 02  |c 20111219  |l MUB01  |h 1302 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0006 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120607  |l MUB01  |h 1535 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0159 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130410  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130423  |l MUB01  |h 1258 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130423  |l MUB01  |h 1300 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130423  |l MUB01  |h 1303 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130507  |l MUB01  |h 1320 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131219  |l MUB01  |h 0942 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140211  |l MUB01  |h 1442 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140410  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140410  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140410  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140410  |l MUB01  |h 1230 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 1005 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1034 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1424 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1345 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20161005  |l MUB01  |h 1229 
CAT |a CERVINKOVX  |b 02  |c 20161128  |l MUB01  |h 2107 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180817  |l MUB01  |h 1901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180817  |l MUB01  |h 1918 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180817  |l MUB01  |h 1918 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1534 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1542 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1548 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1554 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1600 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1604 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1612 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1615 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1619 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1625 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1636 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1650 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1656 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0908 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0919 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0933 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1035 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200916  |l MUB01  |h 0140 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200916  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20201209  |l MUB01  |h 1551 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0851 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1843 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1036 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-9992-O  |5 3129111776  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-9992-O  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF