Úmluva o právech dítěte /

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Czech
Published: Ostrava : Aries, [1993]
Series:Světové dokumenty ; 9.
Subjects:
LEADER 03277cam a22008897a 4500
001 MUB01000315017
003 CZ BrMU
005 20160825085643.0
008 940201s1993 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
015 |a cnb000099441 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 342  |x Ústavní právo. Správní právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 342.726-053.2  |2 MRF 
080 |a 341.24  |2 MRF 
080 |a (094)  |2 MRF 
080 |a 342  |2 MRF 
245 0 0 |a Úmluva o právech dítěte /  |c [jazyková úprava Tatjana Pollachová] 
260 |a Ostrava :  |b Aries,  |c [1993] 
300 |a 67 s. 
490 1 |a Světové dokumenty ;  |v 9. 
610 2 7 |a Organizace spojených národů  |7 kn20010711348  |2 czenas 
650 0 7 |a lidská práva  |7 ph122331  |2 czenas 
650 0 7 |a mezinárodní právo  |7 ph122815  |2 czenas 
650 0 7 |a mezinárodní smlouvy  |7 ph122825  |2 czenas 
650 0 7 |a práva dětí  |7 ph124706  |2 czenas 
650 0 9 |a human rights  |2 eczenas 
650 0 9 |a children's rights  |2 eczenas 
650 0 9 |a international law  |2 eczenas 
650 0 9 |a international treaties  |2 eczenas 
655 7 |a dokumenty  |7 fd132064  |2 czenas 
655 9 |a documents  |2 eczenas 
700 1 |a Pollachová, Tatjana  |7 jx20071123057  |4 oth 
830 0 |a Světové dokumenty ;  |v 9. 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0823 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1250 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2147 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1519 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1519 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2243 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2227 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1458 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071210  |l MUB01  |h 0909 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0704 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1057 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0011 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1645 
CAT |c 20100111  |l MUB01  |h 1005 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0220 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20110819  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0004 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1707 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0154 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1735 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20160825  |l MUB01  |h 0856 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2243 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0850 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1842 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1035 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST  |b Studovna  |3 U.Lp-699  |5 3129083726  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Studovna  |d U.Lp-699  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j ST