Svoboda projevu a její meze v právu ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartoň, Michal, 1976- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2000
Subjects:
Cover Image
LEADER 03762ctm a22009857a 4500
001 MUB01000311803
003 CZ BrMU
005 20200224141525.0
008 021011s2000 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
040 |a BOD010  |b cze 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 342  |x Ústavní právo. Správní právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 347.152  |2 MRF 
080 |a 351.77  |2 MRF 
080 |a 342.727  |2 MRF 
080 |a 070.42  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (73)  |2 MRF 
080 |a (043.2)  |2 MRF 
100 1 |a Bartoň, Michal,  |d 1976-  |7 xx0004708  |4 dis 
245 1 0 |a Svoboda projevu a její meze v právu ČR  |h [rukopis] /  |c Michal Bartoň 
260 |c 2000 
300 |a 119 l. 
502 |a Rigorózní práce--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 2000 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a novináři  |7 ph123339  |2 czenas 
650 0 7 |a ochrana zdraví  |7 ph123667  |2 czenas 
650 0 7 |a osobnostní práva  |7 ph123836  |2 czenas 
650 0 7 |a svoboda projevu  |7 ph126307  |2 czenas 
650 0 9 |a freedom of speech  |2 eczenas 
650 0 9 |a health protection  |2 eczenas 
650 0 9 |a journalists  |2 eczenas 
650 0 9 |a right to protection of person  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 7 |a Spojené státy americké  |7 ge128584  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
651 9 |a United States  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
655 9 |a doctoral dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra ústavního práva a politologie  |7 kn20010709044  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0823 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2146 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2243 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2227 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1457 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2136 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070822  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20070921  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0703 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090309  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0008 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1643 
CAT |c 20100111  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0003 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20121129  |l MUB01  |h 1537 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0148 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1733 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1026 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1451 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1705 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20170630  |l MUB01  |h 1234 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20200219  |l MUB01  |h 1722 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20200224  |l MUB01  |h 1415 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200511  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200511  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210217  |l MUB01  |h 2137 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210525  |l MUB01  |h 0126 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0850 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1841 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1033 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-8796-U  |5 3129104292  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-8796-U  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF