Státní hranice a pohraniční režim

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Horkel, Dalibor (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1976
Subjects:
LEADER 02802ctm a22007217a 4500
001 MUB01000310456
003 CZ BrMU
005 20190730132523.0
008 971120s1976 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 341  |x Mezinárodní právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 341.222  |2 MRF 
080 |a 913(1-192)  |2 MRF 
080 |a (043.2)  |2 MRF 
080 |a 341  |2 MRF 
100 1 |a Horkel, Dalibor  |* [absolvent PrávF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Státní hranice a pohraniční režim  |h [rukopis] /  |c Dalibor Horkel 
260 |c 1976 
300 |a 82 l. 
502 |a Rigorózní práce--Právnická fakulta Univerzity J.E. Purkyně v Brně, 1976 
650 0 7 |a státní hranice  |7 ph126182  |2 czenas 
650 0 7 |a pohraničí  |7 ph124197  |2 czenas 
650 0 9 |a boundaries  |2 eczenas 
650 0 9 |a border region  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
655 9 |a doctoral dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Právnická fakulta  |7 kn20010709350  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0823 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2146 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1457 
CAT |a ISTVANOVA  |b 02  |c 20070402  |l MUB01  |h 1128 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2136 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0702 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0427 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2342 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0007 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1642 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0632 
CAT |c 20100111  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0002 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1706 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0146 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1732 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20150304  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20190513  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20190730  |l MUB01  |h 1325 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-1270-M  |5 3129036819  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-1270-M  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF