Stát a právo jako nadstavbové jevy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hudcová, Miroslava (Dissertant)
Other Authors: Hungr, Pavel, 1941- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1989
Subjects:
law
LEADER 02850ctm a22007457a 4500
001 MUB01000310228
003 CZ BrMU
005 20160916142451.0
008 990707s1989 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 321  |x Politologie  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a 321:34  |2 MRF 
080 |a 34  |2 MRF 
080 |a 321.01  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Hudcová, Miroslava  |* [absolvent PrávF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Stát a právo jako nadstavbové jevy  |h [rukopis] /  |c Miroslava Hudcová 
260 |c 1989 
300 |a 55 l. 
500 |a Vedoucí práce: Pavel Hungr 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Univerzity J.E. Purkyně v Brně, 1989 
650 0 7 |a stát a právo  |7 ph307597  |x teorie  |2 czenas 
650 0 7 |a právo  |7 ph115914  |2 czenas 
650 0 7 |a stát  |7 ph126176  |2 czenas 
650 0 9 |a state and law  |2 eczenas 
650 0 9 |a law  |2 eczenas 
650 0 9 |a State, The  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Hungr, Pavel,  |d 1941-  |7 mzk2002160913  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra teorie státu a práva a sociologie  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0823 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2146 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2243 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2227 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1457 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2136 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070514  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0702 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090407  |l MUB01  |h 1025 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0007 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1641 
CAT |c 20100111  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0929 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0002 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0145 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1732 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20160602  |l MUB01  |h 1526 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20160916  |l MUB01  |h 1424 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-4143-T  |5 3129072864  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-4143-T  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF