Společné jmění manželů /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Holub, Milan, 1934-2004 (Author), Pokorný, Milan (Author), Bičovský, Jaroslav, 1910-1996 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Linde, 2000
Subjects:
LEADER 04199cam a22009857a 4500
001 MUB01000309358
003 CZ BrMU
005 20200203001233.0
008 000628s2000 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-06 
015 |a cnb000968580 
020 |a 80-7201-226-6 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD022  |d BOD114 
072 7 |a 347  |x Soukromé právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 347.626  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a 347  |2 MRF 
100 1 |a Holub, Milan,  |d 1934-2004  |7 jk01041816  |4 aut 
245 1 0 |a Společné jmění manželů /  |c Milan Holub, Milan Pokorný a Jaroslav Bičovský 
260 |a Praha :  |b Linde,  |c 2000 
300 |a 229 s. 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 
650 0 7 |a společné jmění manželů  |7 ph250096  |2 czenas 
650 0 9 |a marital property  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Pokorný, Milan  |7 ola2004231391  |4 aut 
700 1 |a Bičovský, Jaroslav,  |d 1910-1996  |7 jk01012014  |4 aut 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041112  |l MUB01  |h 1019 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041112  |l MUB01  |h 1019 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041118  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041118  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0822 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2146 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2242 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2227 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1457 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2136 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0702 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090416  |l MUB01  |h 1144 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090507  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0427 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2342 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0006 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1641 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0632 
CAT |c 20100106  |l MUB01  |h 1005 
CAT |c 20100107  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100511  |l MUB01  |h 1104 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100901  |l MUB01  |h 1429 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111123  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0002 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1706 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0144 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1731 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2157 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20160926  |l MUB01  |h 1455 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160926  |l MUB01  |h 1706 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20200203  |l MUB01  |h 0012 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2241 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0849 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1841 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1032 
920 |a 000211896 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 NULAK  |b sklad 045  |3 PRA-567  |5 4200424204  |8 20040829  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2  |b Sklad 2  |3 O.Ro-229 a  |5 3129106302  |4 Fa č. 230/00, 97 -- Fa č. 344/00, 103a  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2  |b Sklad 2  |3 O.Ro-229 b  |5 3129105803  |4 Fa č. 230/00, 97 -- Fa č. 344/00, 103a  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 O.Ro-229  |5 3129105804  |4 Fa č. 230/00, 97 -- Fa č. 344/00, 103a  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 2  |d O.Ro-229 a  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 67  |j S2 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c sklad 045  |d PRA-567  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j NULAK