Rozhlasové a televizní právo soukromé a veřejné

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dolák, Richard (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno, 1997.
Subjects:
LEADER 02254ctm a22005897a 4500
001 MUB01000305216
003 CZ BrMU
005 20110603134121.0
008 970926s1997 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-06 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD010 
100 1 |a Dolák, Richard  |4 dis 
245 1 0 |a Rozhlasové a televizní právo soukromé a veřejné  |h [rukopis] /  |c Richard Dolák. 
260 |a Brno,  |c 1997. 
300 |a 90 s. 
650 0 7 |a občanské právo  |7 ph115540  |2 czenas 
650 0 7 |a Česká republika  |2 local 
650 0 7 |a Rozhlasové právo  |2 local 
650 0 7 |a Televizní právo  |2 local 
650 0 9 |a civil law  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
710 2 |a Masarykova univerzita (Brno ; 1990-). Právnická fakulta. Katedry.  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0822 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1248 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2145 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2242 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2226 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1456 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2135 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0700 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0002 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1637 
CAT |c 20100106  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20100107  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20110603  |l MUB01  |h 1341 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1614 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0000 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0136 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1729 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0824 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-6488-O  |5 3129092617  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-6488-O  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF