Problematika zajišťování úkolů vědecko - technického rozvoje v průmyslu ČSSR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Svítil, Pavel (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: [1978]
Subjects:
Cover Image
LEADER 02792ctm a22006977a 4500
001 MUB01000301321
003 CZ BrMU
005 20190404135601.0
008 971117s1978 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-06 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 33  |x Ekonomie  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 330.341.1  |2 MRF 
080 |a (043.2)  |2 MRF 
080 |a 33  |2 MRF 
100 1 |a Svítil, Pavel  |* [absolvent PrávF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Problematika zajišťování úkolů vědecko - technického rozvoje v průmyslu ČSSR  |h [rukopis] /  |c Pavel Svítil 
260 |c [1978] 
300 |a 80 l. 
502 |a Rigorózní práce--Právnická fakulta Univerzity J.E. Purkyně v Brně, 1978 
650 0 7 |a vědecko-technický rozvoj  |7 ph127359  |2 czenas 
650 0 9 |a scientific and technological development  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
655 9 |a doctoral dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra hospodářského práva  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0822 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1247 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2144 
CAT |a ISTVANOVA  |b 02  |c 20061009  |l MUB01  |h 1208 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2135 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0659 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0426 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2341 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2358 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1635 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0632 
CAT |c 20100106  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20100107  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0922 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2358 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1704 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0129 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1726 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20160503  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20190404  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20190404  |l MUB01  |h 1356 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0847 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1839 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1029 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2010-01-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-1116-H  |5 3129035461  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-1116-H  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF