Postavení prezidenta ve Francii v období V. republiky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Malaníková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Kroupa, Jiří, 1943- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1982
Subjects:
Cover Image
LEADER 03245ctm a22008177a 4500
001 MUB01000297900
003 CZ BrMU
005 20160714135605.0
008 980324s1982 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 32  |x Politika  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a 32-051  |2 MRF 
080 |a (44)  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Malaníková, Zuzana  |* [absolvent PrávF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Postavení prezidenta ve Francii v období V. republiky  |h [rukopis] /  |c Zuzana Malaníková 
260 |c 1982 
300 |a 47 l. 
500 |a Vedoucí práce: Jiří Kroupa 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Univerzity J.E. Purkyně v Brně, 1982 
600 1 7 |a Gaulle, Charles de,  |d 1890-1970  |7 jn19990002580  |2 czenas 
600 1 7 |a Mitterrand, François,  |d 1916-1996  |7 jn19990005768  |2 czenas 
651 7 |a Francie  |7 ge129152  |2 czenas 
651 9 |a France  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
650 0 7 |a prezidenti  |7 ph124601  |2 czenas 
650 0 9 |a presidents  |2 eczenas 
700 1 |a Kroupa, Jiří,  |d 1943-  |7 jk01063470  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra státního práva  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041102  |l MUB01  |h 1247 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041102  |l MUB01  |h 1247 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2144 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2240 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2226 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1455 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20070716  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0657 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0920 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2355 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1632 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0918 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2357 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120607  |l MUB01  |h 1146 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20130325  |l MUB01  |h 1407 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1724 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150304  |l MUB01  |h 1655 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150304  |l MUB01  |h 1657 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150304  |l MUB01  |h 1659 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150304  |l MUB01  |h 1702 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150304  |l MUB01  |h 1707 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1449 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1658 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20160714  |l MUB01  |h 1356 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0846 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1838 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-2085-U  |5 3129049995  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-2085-U  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF