Postavení, pravomoc a působnost Rady ČR pro rozhlasové a televizní vysílání

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pištora, Radek (Dissertant)
Other Authors: Skulová, Soňa, 1956- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1998
Subjects:
Cover Image
LEADER 03235ctm a22008177a 4500
001 MUB01000297890
003 CZ BrMU
005 20210510150329.0
008 980618s1998 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 342  |x Ústavní právo. Správní právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 342.9  |2 MRF 
080 |a 654.195.6  |2 MRF 
080 |a 654.197  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Pištora, Radek  |* [absolvent PrávF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Postavení, pravomoc a působnost Rady ČR pro rozhlasové a televizní vysílání  |h [rukopis] /  |c Radek Pištora 
260 |c 1998 
300 |a 55 l. 
500 |a Vedoucí práce: S. Skulová 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 1998 
610 2 7 |a Rada pro rozhlasové a televizní vysílání  |7 kn20010710597  |2 czenas 
650 0 7 |a rozhlas  |7 ph125246  |2 czenas 
650 0 7 |a správní právo  |7 ph116261  |2 czenas 
650 0 7 |a televize  |7 ph126505  |2 czenas 
650 0 9 |a administrative law  |2 eczenas 
650 0 9 |a radio  |2 eczenas 
650 0 9 |a television  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Skulová, Soňa,  |d 1956-  |7 mzk2004236999  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra správní vědy, správního práva a finančního práva  |7 kn20010709041  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2144 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2240 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2226 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1455 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0657 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090507  |l MUB01  |h 1209 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0920 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2355 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1632 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0918 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1608 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2356 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2113 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1724 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1007 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20190514  |l MUB01  |h 1135 
CAT |a NEMCOVAX  |b 02  |c 20200801  |l MUB01  |h 1447 
CAT |a LOVECKOVA  |b 02  |c 20210325  |l MUB01  |h 1509 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20210510  |l MUB01  |h 1503 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0846 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1838 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1027 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-7374-S  |5 3129098608  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-7374-S  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF