Politický extremismus v České republice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kubeček, Štěpán (Dissertant)
Other Authors: Kroupa, Jiří, 1943- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2001
Subjects:
LEADER 03299ctm a22008657a 4500
001 MUB01000297240
003 CZ BrMU
005 20200110090222.0
008 010528s2001 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
040 |a BOD010  |b cze 
041 0 |a cze  |b ger 
072 7 |a 329  |x Politické strany a hnutí  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a 321.7+342.34  |2 MRF 
080 |a 329.055  |2 MRF 
080 |a 32:316.75  |2 MRF 
080 |a 329.13  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Kubeček, Štěpán  |* [absolvent PrávF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Politický extremismus v České republice  |h [rukopis] /  |c Štěpán Kubeček 
260 |c 2001 
300 |a 78 l. 
500 |a Vedoucí práce: Jiří Kroupa 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 2001 
546 |a Německé resumé 
650 0 7 |a demokracie  |7 ph117182  |2 czenas 
650 0 7 |a extremismus  |7 ph115793  |2 czenas 
650 0 7 |a politické ideologie  |7 ph124244  |2 czenas 
650 0 7 |a radikalismus  |7 ph124973  |2 czenas 
650 0 9 |a democracy  |2 eczenas 
650 0 9 |a extremism  |2 eczenas 
650 0 9 |a political ideologies  |2 eczenas 
650 0 9 |a radicalism  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Kroupa, Jiří,  |d 1943-  |7 jk01063470  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra ústavního práva a politologie  |7 kn20010709044  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041026  |l MUB01  |h 1503 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041026  |l MUB01  |h 1503 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2144 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2240 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2226 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1455 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0657 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090901  |l MUB01  |h 1154 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0918 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2354 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1632 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0918 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1607 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2356 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2112 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1723 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a NEMCOVAX  |b 02  |c 20190923  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20200108  |l MUB01  |h 1439 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20200110  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200114  |l MUB01  |h 1633 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200114  |l MUB01  |h 1637 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-8645-U  |5 3129104141  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-8645-U  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF