Organizace československých soudů a státních notářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Uhlíř, Aleš, 1951- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1976
Subjects:
Cover Image
LEADER 02905ctm a22007337a 4500
001 MUB01000294977
003 CZ BrMU
005 20210203121701.0
008 971105s1976 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 347.9  |x Občanské soudní řízení. Soudnictví  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 347.99  |2 MRF 
080 |a 347.961  |2 MRF 
080 |a (043.2)  |2 MRF 
100 1 |a Uhlíř, Aleš,  |d 1951-  |7 ola200208505  |4 dis 
245 1 0 |a Organizace československých soudů a státních notářství  |h [rukopis] /  |c Aleš Uhlíř 
260 |c 1976 
300 |a 138 l. 
502 |a Rigorózní práce--Právnická fakulta Univerzity J.E. Purkyně v Brně, 1976 
650 0 7 |a notářství  |7 ph123337  |2 czenas 
650 0 7 |a soudnictví  |7 ph125852  |2 czenas 
650 0 9 |a administration of justice  |2 eczenas 
650 0 9 |a notary's offices  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
655 9 |a doctoral dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Právnická fakulta  |7 kn20010709350  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1248 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1248 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a ISTVANOVA  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2240 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2225 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0654 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090528  |l MUB01  |h 0917 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0914 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2351 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1630 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2355 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2108 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1722 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20141020  |l MUB01  |h 1315 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20190711  |l MUB01  |h 1349 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20190723  |l MUB01  |h 1341 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20210203  |l MUB01  |h 1217 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0845 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1837 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1025 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-807-Pr  |5 3129030954  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-807-Pr  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF