Odvolání v občanském soudním řízení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dvořáková, Miluše (Dissertant)
Other Authors: Macur, Josef, 1928-2002 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1985
Subjects:
Cover Image
LEADER 03028ctm a22007457a 4500
001 MUB01000294533
003 CZ BrMU
005 20170907131420.0
008 990125s1985 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 347.9  |x Občanské soudní řízení. Soudnictví  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 347.9  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Dvořáková, Miluše  |* [absolvent PrávF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Odvolání v občanském soudním řízení  |h [rukopis] /  |c Miluše Dvořáková 
260 |c 1985 
300 |a 44 l. 
500 |a Vedoucí práce: Josef Macur 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Univerzity J.E. Purkyně v Brně, 1985 
650 0 7 |a občanské soudní řízení  |7 ph123637  |2 czenas 
650 0 7 |a odvolání v soudním řízení  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a opravné prostředky v občanském soudním řízení  |7 ph194688  |2 czenas 
650 0 7 |a soudní řízení  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a civil procedure  |2 eczenas 
650 0 9 |a civil remedies  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Macur, Josef,  |d 1928-2002  |7 jk01072818  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra občanského práva  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2240 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1454 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070606  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0654 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0914 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2351 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1629 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0915 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1605 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20120120  |l MUB01  |h 1148 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2355 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2107 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1721 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20170907  |l MUB01  |h 1314 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200407  |l MUB01  |h 2013 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0845 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1837 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1025 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-3099-Pr  |5 3129061222  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-3099-Pr  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF