Ochrana spotřebitele prostředky soukromého a veřejného práva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Straková, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Hajn, Petr, 1935- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2000
Subjects:
Cover Image
LEADER 03407ctm a22008897a 4500
001 MUB01000293966
003 CZ BrMU
005 20201221083311.0
008 000531s2000 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
040 |a BOD010  |b cze 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 347  |x Soukromé právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 346.548  |2 MRF 
080 |a 347.447  |2 MRF 
080 |a 347.447.73  |2 MRF 
080 |a 339.187  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Straková, Pavlína  |* [absolvent PrávF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Ochrana spotřebitele prostředky soukromého a veřejného práva  |h [rukopis] /  |c Pavlína Straková 
260 |c 2000 
300 |a 70 l. 
500 |a Vedoucí práce: Petr Hajn 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 2000 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a ochrana spotřebitele  |7 ph123665  |2 czenas 
650 0 7 |a odpovědnost za škodu  |7 ph162029  |2 czenas 
650 0 7 |a odpovědnost za vady  |7 ph1068645  |2 czenas 
650 0 7 |a prodej  |7 ph115885  |2 czenas 
650 0 9 |a consumer protection  |2 eczenas 
650 0 9 |a liability for damages  |2 eczenas 
650 0 9 |a liability for defects  |2 eczenas 
650 0 9 |a selling  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Hajn, Petr,  |d 1935-  |7 jk01033118  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra obchodního práva  |7 olak2006353454  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041027  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041027  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1245 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2240 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1454 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0654 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0913 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2350 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1629 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0914 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1605 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2355 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2106 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1721 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a NEMCOVAX  |b 02  |c 20200608  |l MUB01  |h 1829 
CAT |a REININGER  |b 02  |c 20201118  |l MUB01  |h 0607 
CAT |a REININGER  |b 02  |c 20201118  |l MUB01  |h 0613 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20201119  |l MUB01  |h 1345 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20201221  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210423  |l MUB01  |h 1644 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-8222-H  |5 3129103680  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-8222-H  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF