Novější směry v romanistice /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sommer, Otakar, 1885-1940 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: [S. l.] : Všehrd, 1918.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02538cam a22006737a 4500
001 MUB01000292556
003 CZ BrMU
005 20080507091805.0
008 030425s1918 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 34  |x Právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 340.15  |2 MRF 
080 |a 34  |2 MRF 
100 1 |a Sommer, Otakar,  |d 1885-1940  |7 jk01120417  |4 aut 
245 1 0 |a Novější směry v romanistice /  |c O. Sommer. 
260 |a [S. l.] :  |b Všehrd,  |c 1918. 
300 |a ca 10 s. 
500 |a Otisk z "Památníku Všehrdu" 1918. 
650 0 7 |a římské právo  |7 ph128319  |2 czenas 
650 0 7 |a romanistika  |7 ph125199  |2 czenas 
650 0 9 |a Roman law  |2 eczenas 
650 0 9 |a Romance studies  |2 eczenas 
655 7 |a separáty  |7 fd131867  |2 czenas 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1623 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1623 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1245 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2239 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1454 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2134 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071115  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0652 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20080507  |l MUB01  |h 0918 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0424 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2338 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0910 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2349 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1627 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0631 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2354 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1702 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2104 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1719 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0806 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S3-SF  |b Sklad 3, starý fond  |3 14-F-268  |5 3129S34505  |8 20040903  |f 14  |f Prez. (sklad 3)  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 3, starý fond  |d 14-F-268  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j S3-SF