Nekalá reklama

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Matyášek, Patrik, 1969- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno, 1993.
Subjects:
LEADER 02416ctm a22006017a 4500
001 MUB01000291620
003 CZ BrMU
005 20120131115550.0
008 930421s1993 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD010 
100 1 |a Matyášek, Patrik,  |d 1969-  |7 mub2012681800  |4 dis 
245 1 0 |a Nekalá reklama  |h [rukopis] /  |c Patrik Matyášek ; Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně. 
260 |a Brno,  |c 1993. 
300 |a 49 listů. 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 1993. 
650 0 7 |a obchodní právo  |7 ph115517  |2 czenas 
650 0 7 |a Česká republika  |2 local 
650 0 7 |a Nekalá reklama  |2 local 
650 0 9 |a commercial law  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
710 2 |a Masarykova univerzita (Brno ; 1990-). Právnická fakulta. Katedry.  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0821 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1245 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2143 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2239 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2225 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1454 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2133 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0651 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091127  |l MUB01  |h 0909 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2348 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1627 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0912 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1603 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120131  |l MUB01  |h 1155 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120131  |l MUB01  |h 1156 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2354 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2102 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1719 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20140903  |l MUB01  |h 1140 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0804 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-4874-H  |5 3129082304  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-4874-H  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF