K některým aspektům "netradičního " použití směnky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kotásek, Josef, 1973- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2000
Subjects:
Cover Image
LEADER 04118ctm a22010097a 4500
001 MUB01000284899
003 CZ BrMU
005 20160602090209.0
008 001206s2000 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-25 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 347.7  |x Obchodní právo. Finanční právo. Právo průmyslového vlastnictví. Patentové právo. Autorské právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 347.745  |2 MRF 
080 |a 336.777  |2 MRF 
080 |a (043.3)378.245  |2 MRF 
100 1 |a Kotásek, Josef,  |d 1973-  |7 xx0006326  |% UČO 1122  |4 dis 
245 1 0 |a K některým aspektům "netradičního " použití směnky  |h [rukopis] /  |c Josef Kotásek 
260 |c 2000 
300 |a 188 l. 
502 |a Dizertace (doktorská)--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 2000 
650 0 7 |a směnečné právo  |7 ph125724  |2 czenas 
650 0 7 |a směnky  |7 ph125725  |2 czenas 
650 0 9 |a bills of exchange  |2 eczenas 
650 0 9 |a law of exchange  |2 eczenas 
655 7 |a doktorské disertace  |7 fd186751  |2 czenas 
655 9 |a higher doctoral dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra obchodního práva  |7 olak2006353454  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0820 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1244 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2142 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20050409  |l MUB01  |h 2333 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20050409  |l MUB01  |h 2333 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2238 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2224 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1453 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2132 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0646 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1808 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091125  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2341 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1621 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a SMUTNAX  |b 02  |c 20111213  |l MUB01  |h 1448 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2350 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130211  |l MUB01  |h 1726 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2050 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130507  |l MUB01  |h 1101 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130507  |l MUB01  |h 1106 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1714 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140206  |l MUB01  |h 1614 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160510  |l MUB01  |h 1140 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20160602  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180817  |l MUB01  |h 1932 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180817  |l MUB01  |h 1936 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190221  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190221  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190613  |l MUB01  |h 1150 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190613  |l MUB01  |h 1153 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190613  |l MUB01  |h 1157 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190613  |l MUB01  |h 1204 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190613  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190613  |l MUB01  |h 1228 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191205  |l MUB01  |h 0715 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191205  |l MUB01  |h 0718 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191205  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191205  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191205  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191205  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191205  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200319  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200319  |l MUB01  |h 1012 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210423  |l MUB01  |h 1644 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0842 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1835 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1021 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-25 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-8480-H  |5 3129103976  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-8480-H  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF