Investiční prostředí v ČR : (právní a ekonomické aspekty) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Novotný, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Blažek, Jiří, 1947- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2003
Subjects:
Cover Image
LEADER 03560ctm a22009137a 4500
001 MUB01000283724
003 CZ BrMU
005 20200924124030.0
008 030924s2003 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-25 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD114 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 33  |x Ekonomie  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 330.322  |2 MRF 
080 |a 336.76  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Novotný, Tomáš  |* [absolvent PrávF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Investiční prostředí v ČR :  |h [rukopis]  |b (právní a ekonomické aspekty) /  |c Tomáš Novotný 
260 |c 2003 
300 |a 80 l. 
500 |a Vedoucí práce: Jiří Blažek 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 2003 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a finanční investování  |7 ph137283  |2 czenas 
650 0 7 |a investice  |7 ph114790  |2 czenas 
650 0 7 |a investiční strategie  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a financial investments  |2 eczenas 
650 0 9 |a investments  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Blažek, Jiří,  |d 1947-  |7 jn20000400191  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra národního hospodářství  |7 mzk2005304589  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0820 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1243 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2141 
CAT |a SKOTALOVA  |b 02  |c 20050407  |l MUB01  |h 1250 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2238 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2224 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2132 
CAT |a KUZELIKOVA  |b 02  |c 20070605  |l MUB01  |h 1452 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0645 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |a ZEJDOVA  |b 02  |c 20081020  |l MUB01  |h 1542 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20081110  |l MUB01  |h 1139 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1534 
CAT |c 20091125  |l MUB01  |h 0945 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2340 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1620 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0905 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1556 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110713  |l MUB01  |h 1101 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2350 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120620  |l MUB01  |h 1101 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2048 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1713 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20140905  |l MUB01  |h 1342 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20140905  |l MUB01  |h 1356 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0948 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a REININGER  |b 02  |c 20200320  |l MUB01  |h 2036 
CAT |a REININGER  |b 02  |c 20200331  |l MUB01  |h 1124 
CAT |a REININGER  |b 02  |c 20200407  |l MUB01  |h 1512 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20200702  |l MUB01  |h 1439 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20200924  |l MUB01  |h 1240 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0842 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1834 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1020 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-25 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-9911-H  |5 3129111695  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-9911-H  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF