Formy politické integrace v Evropě po roce 1945

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Doležil, Tomáš, 1973- (Dissertant)
Other Authors: Jílek, Dalibor, 1953- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1998
Subjects:
Cover Image
LEADER 03095ctm a22007817a 4500
001 MUB01000280358
003 CZ BrMU
005 20210903131942.0
008 980608s1998 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-25 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 339.7/.9  |x Světová ekonomika a mezinárodní finance  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a [339.923+327](4)  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Doležil, Tomáš,  |d 1973-  |7 mzk2008443034  |4 dis 
245 1 0 |a Formy politické integrace v Evropě po roce 1945  |h [rukopis] /  |c Tomáš Doležil 
260 |c 1998 
300 |a 66 l. 
500 |a Vedoucí práce: Dalibor Jílek 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 1998 
610 2 7 |a Evropská unie  |7 kn20010711086  |2 czenas 
650 0 7 |a evropská integrace  |7 ph137464  |2 czenas 
650 0 9 |a European integration  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Jílek, Dalibor,  |d 1953-  |7 mzk2002160915  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra mezinárodního a evropského práva  |7 mub2011629354  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0819 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1243 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2141 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2237 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2224 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1452 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2132 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0643 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090323  |l MUB01  |h 1414 
CAT |c 20091125  |l MUB01  |h 0941 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2337 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1617 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20110607  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2348 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2043 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1711 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0943 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1446 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1651 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0748 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0841 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1833 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1018 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20210826  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20210826  |l MUB01  |h 1250 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20210903  |l MUB01  |h 1319 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-25 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-7235-M  |5 3129098470  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-7235-M  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF