Družstva a jejich transformace : (komentář zákonné úpravy) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Čáp, Jiří, 1933-, Koníř, V. (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : SEVT, 1992.
Edition:Vyd. 1.
Series:Komentované zákony (Frances)
Subjects:
LEADER 03348cam a22008777a 4500
001 MUB01000277894
003 CZ BrMU
005 20061129105032.0
008 940406s1992 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
015 |a cnb000073478 
020 |a 80-7049-028-4 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD010 
100 1 |a Čáp, Jiří,  |d 1933-  |7 mzk2004258449 
245 1 0 |a Družstva a jejich transformace :  |b (komentář zákonné úpravy) /  |c J. Čáp, V. Koníř. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b SEVT,  |c 1992. 
300 |a 267 s. 
490 1 |a Komentované zákony 
650 0 7 |a družstevnictví  |7 ph119617  |2 czenas 
650 0 7 |a družstva  |7 ph114366  |2 czenas 
650 0 7 |a obchodní právo  |7 ph115517  |2 czenas 
650 0 9 |a commercial law  |2 eczenas 
650 0 9 |a cooperative movement  |2 eczenas 
650 0 9 |a cooperative societies  |2 eczenas 
651 7 |a Československo  |7 ge131689  |2 czenas 
651 9 |a Czechoslovakia  |2 eczenas 
655 7 |a zákony  |7 fd133886  |2 czenas 
655 7 |a komentáře  |7 fd132578  |2 czenas 
700 1 |a Koníř, V.  |4 aut 
830 0 |a Komentované zákony (Frances) 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1314 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1314 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0819 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1242 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1614 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20051005  |l MUB01  |h 1614 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2237 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20061129  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1452 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0641 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091124  |l MUB01  |h 0910 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2334 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1614 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a KOZOVAX  |b 02  |c 20100722  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a KOZOVAX  |b 02  |c 20100722  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2347 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2039 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1709 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2136 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0938 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1446 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1650 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a CERVINKOVX  |b 02  |c 20161109  |l MUB01  |h 1044 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2226 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0841 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1833 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1017 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2  |b Sklad 2  |3 H-1598 a  |5 3129080624  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2  |b Sklad 2  |3 H-1598  |5 3129080533  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 2  |d H-1598 a  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j S2