Doprava a životní prostředí v ČSSR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Navrátil, Milan (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1979
Subjects:
Cover Image
LEADER 03281ntm a22008177a 4500
001 MUB01000277466
003 CZ BrMU
005 20190228083936.0
008 971126s1979 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 349  |x Pracovní, sociální, stavební právo. Právo životního prostředí  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 349.6  |2 MRF 
080 |a 351.81  |2 MRF 
080 |a (043.2)  |2 MRF 
080 |a 349  |2 MRF 
100 1 |a Navrátil, Milan  |* [absolvent PrávF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Doprava a životní prostředí v ČSSR  |h [rukopis] /  |c Milan Navrátil 
260 |c 1979 
300 |a 106 l. 
502 |a Rigorózní práce--Právnická fakulta Univerzity J.E. Purkyně v Brně, 1979 
650 0 7 |a doprava  |7 ph114347  |2 czenas 
650 0 7 |a právo životního prostředí  |7 ph115918  |2 czenas 
650 0 9 |a environmental law  |2 eczenas 
650 0 9 |a transportation  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
655 9 |a doctoral dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra hospodářského, pracovního a zemědělsko družstevního práva  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1248 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1248 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0819 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1242 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1452 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a BUZKOVA  |b 02  |c 20071221  |l MUB01  |h 1151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0422 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 2335 
CAT |c 20091124  |l MUB01  |h 0909 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2333 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1614 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0629 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2346 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1659 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2039 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20130718  |l MUB01  |h 0919 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1709 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20141001  |l MUB01  |h 1416 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20190225  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20190228  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200407  |l MUB01  |h 1206 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200407  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200514  |l MUB01  |h 1908 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200515  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200515  |l MUB01  |h 0947 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0841 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1833 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1017 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-1412-S  |5 3129040512  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-1412-S  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF