Daňové úniky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Masný, Jan (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2001
Subjects:
Cover Image
LEADER 03104ctm a22008297a 4500
001 MUB01000275654
003 CZ BrMU
005 20200121094740.0
008 010604s2001 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
040 |a BOD010  |b cze 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 336.1/.5  |x Veřejné finance  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 351.72  |2 MRF 
080 |a 336.228.34  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (437.6)  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Masný, Jan  |* [absolvent PrávF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Daňové úniky  |h [rukopis] /  |c Jan Masný 
260 |c 2001 
300 |a 83 l. 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 2001 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a daně  |7 ph114293  |2 czenas 
650 0 7 |a daňové úniky  |7 ph119350  |2 czenas 
650 0 7 |a daňová soustava  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a taxation  |2 eczenas 
650 0 9 |a tax evasion  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 7 |a Slovensko  |7 ge128580  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
651 9 |a Slovakia  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra správní vědy, správního práva a finančního práva  |7 kn20010709041  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041027  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20041027  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0819 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1242 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2236 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1451 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0640 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090331  |l MUB01  |h 1501 
CAT |c 20091124  |l MUB01  |h 0907 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2331 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1612 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2346 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2036 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1707 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20140704  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0935 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1445 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1649 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20200114  |l MUB01  |h 1636 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20200121  |l MUB01  |h 0947 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-8738-Fn  |5 3129104234  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-8738-Fn  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF