Civilní služba

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zenáhlík, Stanislav (Dissertant)
Other Authors: Skulová, Soňa, 1956- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2000
Subjects:
Cover Image
LEADER 03169ctm a22008177a 4500
001 MUB01000273708
003 CZ BrMU
005 20200415111307.0
008 000530s2000 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
040 |a BOD010  |b cze 
041 0 |a cze  |b ger 
072 7 |a 355/359  |x Vojenství. Obrana země. Ozbrojené síly  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a 355.212  |2 MRF 
080 |a 355.212.7  |2 MRF 
080 |a 355.45  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Zenáhlík, Stanislav  |* [absolvent PrávF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Civilní služba  |h [rukopis] /  |c Stanislav Zenáhlík 
260 |c 2000 
300 |a 57 l. 
500 |a Vedoucí práce: Soňa Skulová 
502 |a Diplomová práce--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 2000 
546 |a Německé resumé 
650 0 7 |a branná povinnost  |7 ph118975  |2 czenas 
650 0 7 |a civilní služba  |7 ph118675  |2 czenas 
650 0 7 |a obrana státu  |7 ph123600  |2 czenas 
650 0 9 |a civilian alternative service  |2 eczenas 
650 0 9 |a liability for military service  |2 eczenas 
650 0 9 |a state defence  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Skulová, Soňa,  |d 1956-  |7 mzk2004236999  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra správní vědy, správního práva a finančního práva  |7 kn20010709041  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0819 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1242 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2236 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1451 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0639 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090601  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20091124  |l MUB01  |h 0905 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2329 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1610 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0856 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1549 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2345 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2033 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1706 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0932 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20150814  |l MUB01  |h 1304 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20200406  |l MUB01  |h 1242 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20200415  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0840 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1832 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1015 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-8200-S  |5 3129103659  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-8200-S  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF