Charakteristika veřejné správy, základní znaky státní správy a samosprávy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šrejmová, Emilie (*ap)
Other Authors: Mrkývka, Petr, 1964- (*ip)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1995
Subjects:
Cover Image
LEADER 03271ctm a22008177a 4500
001 MUB01000273486
003 CZ BrMU
005 20200417122058.0
008 950725s1995 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 35  |x Veřejná správa  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a 35  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (079)  |2 MRF 
100 1 |a Šrejmová, Emilie  |* [absolvent PrávF MU]  |4 *ap 
245 1 0 |a Charakteristika veřejné správy, základní znaky státní správy a samosprávy  |h [rukopis] /  |c Emilie Šrejmová 
260 |c 1995 
300 |a 49 l. 
500 |a Vedoucí práce: Petr Mrkývka 
500 |a Závěrečná práce--Právnická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 1995 
650 0 7 |a samospráva  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a státní správa  |7 ph126193  |2 czenas 
650 0 7 |a veřejná správa  |7 ph127076  |2 czenas 
650 0 9 |a public administration  |2 eczenas 
650 0 9 |a state administration  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a závěrečné práce  |7 fd186753  |2 czenas 
655 9 |a final theses  |2 eczenas 
700 1 |a Mrkývka, Petr,  |d 1964-  |7 ola2003206210  |4 *ip 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra správní vědy, správního práva a finančního práva  |7 kn20010709041  |4 dgg 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20041015  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0819 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1242 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2236 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1451 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a KUZELIKOVA  |b 02  |c 20070627  |l MUB01  |h 1017 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0639 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090602  |l MUB01  |h 1051 
CAT |c 20091124  |l MUB01  |h 0905 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2329 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1610 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2345 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2033 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1706 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20200406  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20200406  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20200414  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20200414  |l MUB01  |h 1057 
CAT |a AUDYOVA  |b 02  |c 20200414  |l MUB01  |h 1058 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20200417  |l MUB01  |h 1220 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0839 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1832 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1015 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-5546-S  |5 3129087394  |8 20040903  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-5546-S  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF