Bulharsko na cestě k socialistické revoluci /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kolář, Josef, 1941- (Author)
Corporate Author: Československo-sovětský institut (Československá akademie věd)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 1987.
Edition:Vyd. 1.
Series:Studie ČSAV ; 8/87
Subjects:
LEADER 02573nam a22006617a 4500
001 MUB01000272942
003 CZ BrMU
005 20080404154013.0
008 980616s1987 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
015 |a cnb000037730 
040 |a BOD010  |b cze 
100 1 |a Kolář, Josef,  |d 1941-  |7 jn20000401397  |4 aut 
245 1 0 |a Bulharsko na cestě k socialistické revoluci /  |c Josef Kolář ; Československá akademie věd. Československo-sovětský institut. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 1987. 
300 |a 118 s. 
490 1 |a Studie ČSAV ;  |v 8/87 
651 7 |a Bulharsko  |7 ge128857  |x dějiny  |y 20. století  |2 czenas 
651 9 |a Bulgaria  |x history  |y 20th century  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
710 2 |a Československo-sovětský institut (Československá akademie věd)  |7 ko2004231835 
830 0 |a Studie ČSAV ;  |v 8/87 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0819 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1242 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2140 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2236 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a C-PRFMDT  |b 02  |c 20070111  |l MUB01  |h 1451 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20071126  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0639 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20080404  |l MUB01  |h 1540 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091124  |l MUB01  |h 0904 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2329 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1610 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0856 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2155 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0158 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2344 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120816  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2032 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1201 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1444 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1648 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0737 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2224 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1  |b Sklad 1  |3 D-2767  |5 3129069899  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1  |d D-2767  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1