Základy metafyziky mravů /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kant, Immanuel, 1724-1804 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1990.
Edition:Vyd. 2.
Series:Filosofické dědictví
Subjects:
LEADER 02827cam a22007697a 4500
001 MUB01000261503
003 CZ BrMU
005 19990812000000.0
008 970429s1990 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-23 
015 |a cnb000054343 
020 |a 80-205-0152-5 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 1  |% PEDF 
080 |a 11  |% PEDF 
080 |a 17  |% PEDF 
100 1 |a Kant, Immanuel,  |d 1724-1804  |7 jn19990004171  |4 aut 
245 1 0 |a Základy metafyziky mravů /  |c Immanuel Kant. 
250 |a Vyd. 2. 
260 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1990. 
300 |a 123 s. 
490 1 |a Filosofické dědictví 
650 0 7 |a Etická filozofie  |2 local 
650 0 7 |a etika  |7 ph114488  |2 czenas 
650 0 7 |a filozofie  |7 ph114540  |2 czenas 
650 0 7 |a metafyzika  |7 ph115266  |2 czenas 
650 0 7 |a Německá klasická filozofie  |2 local 
650 0 9 |a ethics  |2 eczenas 
650 0 9 |a philosophy  |2 eczenas 
650 0 9 |a metaphysics  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
830 0 |a Filosofické dědictví 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2235 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20061031  |l MUB01  |h 1409 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2130 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091123  |l MUB01  |h 0937 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2324 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1606 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0852 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2153 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0156 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1545 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2342 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2023 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1701 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1218 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2130 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0731 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2221 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 110KANT  |6 90/1776  |5 3201R01574  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-4626  |6 90/1775  |5 3201R01582  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-4626  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 31  |j KDEP