Zahrada bez plevele /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vanc, Pavel (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2001.
Edition:1. vyd.
Series:Česká zahrada ; 26
Subjects:
LEADER 02521cam a22007097a 4500
001 MUB01000261235
003 CZ BrMU
005 20131206081115.0
008 020222s2001 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-23 
015 |a cnb001022185 
020 |a 80-247-0072-7 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 632.51  |% PEDF 
080 |a 633  |% PEDF 
100 1 |a Vanc, Pavel  |7 xx0042444  |4 aut 
245 1 0 |a Zahrada bez plevele /  |c Pavel Vanc. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2001. 
300 |a 70 s. :  |b il., [6] s. obr. příl. 
490 1 |a Česká zahrada ;  |v 26 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a plevele  |7 ph115745  |2 czenas 
650 0 9 |a weeds  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
830 0 |a Česká zahrada ;  |v 26 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2235 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2130 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0806 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20091123  |l MUB01  |h 0937 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2324 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1605 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0851 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2153 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0156 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1544 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2342 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2022 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20131206  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1701 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2130 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0731 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0838 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1830 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1013 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-12672  |6 biol  |5 3201025062  |8 20040903  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00002002 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-12672  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 2  |j KDEP