Windows XP Professional /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Minasi, Mark, 1957- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2002.
Edition:1. vyd.
Series:Profesionál
Subjects:
LEADER 02705nam a22007337a 4500
001 MUB01000260700
003 CZ BrMU
005 20080723103415.0
008 030505s2002 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-23 
015 |a cnb001184311 
020 |a 80-247-0326-2 
040 |a BOD003  |b cze 
080 |a 681.3.06 Windows XP  |% PEDF 
100 1 |a Minasi, Mark,  |d 1957-  |7 mzk2002148246  |4 aut 
245 1 0 |a Windows XP Professional /  |c Mark Minasi. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2002. 
300 |a 799 s. 
490 1 |a Profesionál 
650 0 7 |a Microsoft Windows (operační systém)  |7 ph117055  |2 czenas 
650 0 7 |a počítačové programy  |7 ph124516  |2 czenas 
650 0 7 |a operační systémy  |7 ph115593  |2 czenas 
650 0 7 |a výpočetní technika  |7 ph137273  |2 czenas 
650 0 9 |a Microsoft Windows  |2 eczenas 
650 0 9 |a computer programs  |2 eczenas 
650 0 9 |a operating systems  |2 eczenas 
650 0 9 |a computer technology  |2 eczenas 
830 0 |a Profesionál 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2235 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2130 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080723  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20091123  |l MUB01  |h 0936 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2323 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1605 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100510  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0156 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2342 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2021 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1701 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2129 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20180814  |l MUB01  |h 2351 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2221 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-7033  |5 3201031433  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00002003  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-7033  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP