Waldorfská škola /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Grecmanová, Helena, 1959- (Author), Urbanovská, Eva, 1957- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Olomouc : Hanex, 1996
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 03505cam a22008177a 4500
001 MUB01000260411
003 CZ BrMU
005 20180903171754.0
008 970304s1996 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-23 
015 |a cnb000102254 
020 |a 80-85783-09-6 
040 |a BOD003  |b cze 
072 7 |a 37.09  |x Organizace výuky a vzdělávání  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 373:371.4  |2 MRF 
080 |a 37.02  |2 MRF 
080 |a (072)  |2 MRF 
100 1 |a Grecmanová, Helena,  |d 1959-  |7 ola2002142304  |4 aut 
245 1 0 |a Waldorfská škola /  |c Helena Grecmanová, Eva Urbanovská 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Olomouc :  |b Hanex,  |c 1996 
300 |a 145 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a didaktika  |7 ph114316  |2 czenas 
650 0 7 |a waldorfské školy  |7 ph127492  |2 czenas 
650 0 9 |a teaching  |2 eczenas 
650 0 9 |a Waldorf schools  |2 eczenas 
655 7 |a metodické příručky  |7 fd132826  |2 czenas 
655 9 |a methodological manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Urbanovská, Eva,  |d 1957-  |7 kup19940000104841  |4 aut 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050201  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050201  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2235 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20070214  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20070215  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20070215  |l MUB01  |h 0832 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2130 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091123  |l MUB01  |h 0936 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2323 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1605 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2342 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2021 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20141030  |l MUB01  |h 1255 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2129 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0730 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2233 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20180903  |l MUB01  |h 1717 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0838 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1830 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1013 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 304.03GREC  |5 3201012116  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00001999  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 304.03GREC  |5 3201012117  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00001999  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 304.03GREC  |5 3201012118  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00001999  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 304.03GREC  |5 3201027878  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00002002  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 304.03GREC  |6 96/2329  |5 3201R00450  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 304.03GREC  |e available  |t K dispozici  |f 5  |g 1  |h N  |i 190  |j K1P