Vzkříšení Olympie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zamarovský, Vojtěch, 1919-2006 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Olympia, 1980.
Edition:1. vyd.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 02928nam a22007577a 4500
001 MUB01000260331
003 CZ BrMU
005 20210604164623.0
008 991119s1980 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-23 
015 |a cnb000161070 
040 |a BOD003  |b cze 
072 7 |a 796  |x Sport. Hry. Tělesná cvičení  |2 Konspekt  |9 20 
080 |a 796.032.2 
080 |a 316.72/.75  |2 MRF 
080 |a (38)  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Zamarovský, Vojtěch,  |d 1919-2006  |7 jk01152053  |4 aut 
245 1 0 |a Vzkříšení Olympie /  |c Vojtěch Zamarovský 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Olympia,  |c 1980. 
300 |a 294 s., [48] s. obr. příl. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a kultura a společnost  |7 ph122010  |z starověké Řecko  |2 czenas 
650 0 7 |a olympijské hry  |7 ph115588  |z starověké Řecko  |2 czenas 
650 0 9 |a culture and society  |2 eczenas 
650 0 9 |a Olympic Games  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
655 9 |a popular works  |2 eczenas 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2139 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2235 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2130 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0805 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1822 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091123  |l MUB01  |h 0936 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2323 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1605 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100630  |l MUB01  |h 1058 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100707  |l MUB01  |h 1417 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1544 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2342 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2021 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1701 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0730 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2108 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20210604  |l MUB01  |h 1646 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0838 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1830 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1013 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-4792  |6 historie 80/2108  |5 3201R19060  |8 20040903  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-4792  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 5  |j KDEP