Velký rozvod /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lewis, C. S. 1898-1963 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Návrat, c1993.
Edition:2. české vyd.
Subjects:
LEADER 01853nam a22005177a 4500
001 MUB01000258478
003 CZ BrMU
005 20130717131550.0
008 990128s1993 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
015 |a cnb000602142 
020 |a 80-85495-06-6 
040 |a BOD003  |b cze 
100 1 |a Lewis, C. S.  |q (Clive Staples),  |d 1898-1963  |7 jn19990005046  |4 aut 
245 1 0 |a Velký rozvod /  |c C.S. Lewis. 
250 |a 2. české vyd. 
260 |a Praha :  |b Návrat,  |c c1993. 
300 |a 77 s. 
655 4 |a beletrie 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2138 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2129 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0804 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20091119  |l MUB01  |h 1443 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2321 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1603 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0848 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1542 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2341 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2017 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20130717  |l MUB01  |h 1315 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0727 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2219 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-LEWI  |5 3201009963  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00001998  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-LEWI  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 11  |j KSUT