Tvořivost v teorii a praxi : učební texty /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Petrová, Alexandra, 1945- (Author)
Other Authors: Saudek, Karel, 1935-2015 (Illustrator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Vodnář, 1999.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 03178cam a22008177a 4500
001 MUB01000256852
003 CZ BrMU
005 20210510144618.0
008 000127s1999 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
015 |a cnb000816629 
020 |a 80-86226-05-0 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 159.95  |x Vyšší duševní procesy  |2 Konspekt  |9 17 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 159.9  |2 MRF 
080 |a 159.923.3  |2 MRF 
080 |a 159.954  |2 MRF 
080 |a (075)  |2 MRF 
100 1 |a Petrová, Alexandra,  |d 1945-  |7 jn20000401965  |4 aut 
245 1 0 |a Tvořivost v teorii a praxi :  |b učební texty /  |c Alexandra Petrová ; [ilustrace Kája Saudek] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Vodnář,  |c 1999. 
300 |a 169 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a kreativita  |7 ph121937  |2 czenas 
650 0 7 |a psychologie  |7 ph115948  |2 czenas 
650 0 7 |a tvůrčí osobnost  |7 ph126816  |2 czenas 
650 0 9 |a creative ability  |2 eczenas 
650 0 9 |a creative personality  |2 eczenas 
650 0 9 |a psychology  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
655 9 |a textbooks  |2 eczenas 
700 1 |a Saudek, Karel,  |d 1935-2015  |7 jk01110426  |4 ill 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1239 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2129 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0802 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |c 20091119  |l MUB01  |h 1440 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2320 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1602 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0847 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1541 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2340 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2014 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2126 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20150421  |l MUB01  |h 1532 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20180409  |l MUB01  |h 1318 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20180409  |l MUB01  |h 1323 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2218 
CAT |a MICHALOVA  |b 02  |c 20210510  |l MUB01  |h 1446 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0837 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1829 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1011 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 201PETR  |5 3201015916  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00002000  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-7536  |5 3201033781  |8 20040903  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00002003  |s kup 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-7536  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 1  |j KDEP