Teaching English with video /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Allan, Margaret (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Harlow : Longman, c1985.
Series:Longman handbooks for language teachers
Subjects:
LEADER 02883cam a22007337a 4500
001 MUB01000255554
003 CZ BrMU
005 20110105110639.0
008 970207s1985 xxk||||| |||||||||||eng|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
020 |a 0-582-74616-7 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD003 
080 |a 37.02  |% PEDF 
080 |a 37.016:811.111  |% PEDF  |2 MRF 
100 1 |a Allan, Margaret  |7 pna2006352827  |4 aut 
245 1 0 |a Teaching English with video /  |c Margaret Allan. 
260 |a Harlow :  |b Longman,  |c c1985. 
300 |a x, 119 s. 
490 1 |a Longman handbooks for language teachers 
650 0 7 |a didaktika  |7 ph114316  |2 czenas 
650 0 7 |a jazyková výuka  |7 ph162894  |2 czenas 
650 0 7 |a angličtina  |7 ph114056  |2 czenas 
650 0 9 |a teaching  |2 eczenas 
650 0 9 |a language teaching and learning  |2 eczenas 
650 0 9 |a English language  |2 eczenas 
655 7 |a metodické příručky  |7 fd132826  |2 czenas 
830 0 |a Longman handbooks for language teachers 
CAT |a CONV-PF  |b 02  |c 20040903  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1703 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1703 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0900 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050120  |l MUB01  |h 0912 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20050120  |l MUB01  |h 0912 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1239 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2138 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2129 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1821 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080624  |l MUB01  |h 1259 
CAT |c 20091119  |l MUB01  |h 1438 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2318 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1601 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0846 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2150 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0154 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110105  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2340 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130301  |l MUB01  |h 2012 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1657 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2126 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0724 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-11-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K3P  |b ÚK - 3. podlaží  |3 D821ALLA  |6 A95/0478  |5 3201R21603  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K3P  |b ÚK - 3. podlaží  |3 D821ALLA  |6 Z92/2005  |5 3201R20060  |8 20040903  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 3. podlaží  |d D821ALLA  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 24  |j K3P